Cinci persoane rănite într-un accident din Vrancea. Mașina Poliției a ajuns în șanț înainte de intervenție

Redactor:
Corespondenti
Cinci persoane rănite într-un accident din Vrancea. Mașina Poliției a ajuns în șanț înainte de intervenție
Cinci persoane au ajuns la spital, una fiind în stare gravă, în urma impactului dintre două mașini, accidentul având loc în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, pe DN 23, în Mândrești, județul Vrancea. Mașina Poliției, care se deplasa la eveniment, a ajuns într-un șanț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Vrancea, Bogdan Toader, două mașini s-au ciocnit frontal după ce un șofer de 36 de ani a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauză că a adormit.

„A fost o coliziune a avut loc pe DN 23, la Mândrești. Au rezultat patru persoane rănite ușor și una grav. De vină este șoferul unei mașini, a pătruns pe contrasens și a provocat o coliziune frontală. Probabil, a adormit la volan, alcoolemia a fost zero la ambii șoferi. O femeie de 21 ani, conducătoarea nevinovată, a suferit cea mai gravă lovitură, a fost nevoie de descarcerare pentru a scoate victima din mașină”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Toader.

Toader a mai spus că un alt accident s-a petrecut în zonă, după ce un polițist care se deplasa la locul coliziunii a pierdut controlul mașinii și a intrat în șanț. Mașina de Poliție a fost avariată, dar polițistul a scăpat cu răni ușoare.

„Colegul a pierdut controlul volanului autospecialei și a ieșit de pe carosabil. El este rănit ușor, dar nu a fost internat. Polițistul era în misiune, se deplasa la accidentul de la Mândrești”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea Bogdan Toader.

Cercetările în acest caz continuă.

Inchide