Cine ar putea reprezenta ROMÂNIA la EUROVISION 2014. Lista pieselor calificate în finala de la Brașov. AUDIO

Cine ar putea reprezenta ROMÂNIA la EUROVISION 2014. Lista pieselor calificate în finala de la Brașov. AUDIO
Publicat: 28/02/2014, 16:11
Actualizat: 29/07/2014, 20:12

Sâmbătă, 1 martie, se decide cine va reprezenta România la EUROVISION 2014. În urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la selecția națională Eurovision, juriul a stabilit un număr de 12 piese, din care va alege, împreună cu telespectatorii, piesa care va reprezenta țara noastră la EUROVISION 2014.

Ștefan Stan feat. Teddy K – Breathe

Ștefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula și Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA și The Zuralia Orchestra sunt cei care vor concura pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov, la finala națională a concursului EUROVISION 2014.

Naomy – Dacă tu iubești

Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocărița, Andreea Olariu, Alexandra Crăescu, Cezar Dometi se numără printre cei care nu au trecut de preselecția desfășurată pe 19 și 20 februarie.

Bere Gratis – Despre mine și ea

Dintre cele 12 de melodii calificate pentru EUROVISION 2014, telespectatorii împreună cu juriul de specialiști vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internațională a concursului, în Copenhaga. Selecția națională se va desfășura la Brașov, la Teatrul Sică Alexandrescu și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro.

Silvia Dumitrescu – Fiorul Iubirii

„Bucuria generală a fost că cel puțin 20 de cântece au fost excepționale, foarte bine produse și interpretate. Membrii juriului, toți profesioniști, spun că melodiile alese vor aduce, cu siguranță, un plus de valoare calității show-ului de pe 1 martie”, a declarat Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision, imediat după încheierea preselecției.

Marcel Crăciunescu (Șăl)- Hardjock

Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la EUROVISION, 150 au intrat în preselecție, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunțate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar și votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Anca Florescu – Hearts Collide

Vizi Imre – Kind of girl

Renee Santana feat. Mike Diamonds – Letting go

Paula Seling and Ovi – Miracle

Mirela Vaida Boureanu – One more time

The dAdA – Unpredictable

The Zuralia Orchestra – You Know

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase