SCANDAL. Cine este femeia care s-a măritat cu trei bărbați în același timp. Totul, după un mariaj monogam eșuat

SCANDAL. Cine este femeia care s-a măritat cu trei bărbați în același timp. Totul, după un mariaj monogam eșuat
O femeie din Uganda s-a măritat cu trei bărbați, în același timp /Sursa: Sunday Vision
Publicat: 31/05/2020, 16:28
Actualizat: 31/05/2020, 17:59

Povestea unei femei, în vârstă de 36 de ani, fiica unui preot creștin din Uganda, a înconjurat mapamondul după ce aceasta s-a măritat cu trei bărbați, în același timp. Aceștia trăiesc în armonie unii cu alții și sunt întreținuți de soția lor, care muncește zi lumină ca să le dea de mâncare. Membrii tribului din care face parte femeia sunt scandalizați, în condițiile în care sunt creștini și trăiesc în familii mongame.

Ann Grace Aguti, o ugandeză de 36 de ani, este fiica unui pastor creștin care face parte din comunitatea Teso. Cu toate că neamul ei trăiește după valorile creștine, care implică familii monogame și fidelitate între soți „până când moartea îi va despărți”, Ann a recurs la un gest care i-a înfuriat pe toți membrii comunității sale, mai ales că au fost educați să respecte tocmai învățăturile propovăduite de tatăl ei.

Povestea uimitoare a femeii din Uganda, mai ales pentru publicul european, a fost descrisă, pe larg, în presa britanică.

Inițial, Ann Grace Aguti ar fi dus o viață obișnuită, care nu ieșea cu nimic în evidență față de cea a membrilor comunității în care s-a născut.

Astfel, după ce a ajuns la vârsta măritișului, femeia și-a luat un soț alături de care, un timp, a dus o viață monogamă. Relația s-a destrămat, însă, destul de repede, după ce tânăra lui nevastă i-a reproșat faptul că „nu este bun de nimic” și că nu este în stare să-i satisfacă „nevoile”. Grace Ann nu a descris pe larg la ce fel de „nevoi” s-a referit atunci când a făcut aceste reproșuri, dar a menționat faptul că, printre altele, bărbatul nu aducea bani în casă.

Eșecul căsniciei a schimbat-o total pe Grace. Aceasta a spus că, după ce și-a izgonit primul bărbat, a sperat să găsească o persoană „specială”, pe care să nu fie nevoie s-o întrețină din puținii bani pe care îi încasează ca vânzătoare.

Cum trăiesc împreună cei trei soți ai tinerei ugandeze

Ca urmare, spre disperarea tatălui său, pastorul Peter Ogwang, femeia a tot încercat diverși bărbați. Mai mult, unul dintre ei a ridicat probleme serioase, care au necesitatat intervenția urgentă a sătenilor, după ce a atacat-o pe fiica pastorului cu o seceră.

În cele din urmă, ea și-a refăcut viața alături nu de unul, ci de trei bărbați în același timp. Aceștia sunt Richard Alich, un polițist pensionar, rămas văduv, John Peter Oluka, un țăran înstărit și Michael Enyaku, un burlac bătrân, care trăiesc în colibe separate, dar se înțeleg foarte bine și obișnuiesc să ia masa împreună.

Aceștia au povestit și cum s-au cunoscut cu viitoarea lor soție. Spre exemplu, polițistul pensionar spune că a cunoscut-o pe Ann într-un moment în care aceasta rămăsese, în pană, cu bicicleta. La scurt timp după ce s-au cunoscut, au început o relație amoroasă iar Ann l-a adus în sat și l-a mutat într-una dintre cele șase colibe pe care le deține.

La rândul său, țăranul John Peter Oluka a descris contextul plin de romantism în care a cunoscut-o pe fiica pastorului.

Oluka spune că, în ziua respectivă, stătea pe marginea unei mlaștini în care își adusese vacile la păscut. Când a văzut-o, a întrebat-o, în mod direct, dacă nu vrea să-l ia de bărbat. Femeia a acceptat cererea pe loc și l-a mutat într-una dintre colibele ei, cu toate că, la momentul respectiv, avea deja doi bărbați.

Totuși, deși trăiește cu trei bărbați odată, Ann Grace Aguti nu se declară nici acum mulțumită și se plânge că aceștia sunt „foarte leneși”.

Nu știe cine este tatăl celui de-al patrulea copil

Ea este deja mamă a trei copii, iar acum este din nou însărcinată, dar habar nu are cine este tatăl, în condițiile în care îi vizitează pe cei trei bărbați, prin rotație.

Modul de viață al fiicei sale l-a scandalizat pe pastorul Peter Ogwang, care și-a adunat enoriașii și i-a izgonit pe cei trei, sub pretext că nu ar avea dreptul să locuiască în satul lui.

Ann Grace a sărit imediat în ajutorul lor și a spus mulțimii furioase că este adult și își trăiește viața amoroasă așa cum consideră de cuviință.

Totuși, apelul ei nu a avut vreun efect, iar cei trei au fost evacuați cu forța, după ce căpetenia satului a decretat că bărbații nu i-au fost prezentați, așa că, dacă vor să se întoarcă, trebuie să aibă acte de identitate și să se prezinte la autoritățile locale.

Cei trei soți au plecat, însă, nu după multă vreme, unul dintre ei a revenit și s-a mutat din nou în coliba nevestei sale.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee