Ciprian Ciucu, susținut de fratele lui Fane Spoitoru în cursa pentru Primăria Sectorului 6. “Vedeți o crimă? Poate mi-o da și mie vreo tarabă!” Cum a ajuns Ion Migdal în anturajul politicianului

Ciprian Ciucu, susținut de fratele lui Fane Spoitoru în cursa pentru Primăria Sectorului 6. “Vedeți o crimă? Poate mi-o da și mie vreo tarabă!” Cum a ajuns Ion Migdal în anturajul politicianului
Ciprian Ciucu, susținut de fratele lui Fane Spoitoru în cursa pentru Primăria Sectorului 6. “Vedeți o crimă? Poate mi-a da și mie vreo tarabă!” Cum a ajuns Ion Migdal în anturajul politicianului
Publicat: 23/09/2020, 09:03
Actualizat: 23/09/2020, 09:10

Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, a confirmat faptul că îi oferă susținere lui Ciprian Ciucu, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 6. Interlopul a explicat cum îl ajută în campanie, dezvăluind, totodată, și cum se așteaptă să fie răsplătit în urma implicării sale în cursa alegerilor locale.

Fratele lui Fane Spoitoru nu s-a ferit deloc să ofere un răspuns când a fost întrebat dacă îl ajută pe Ciprian Ciucu în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6. Interlopul a confirmat informația, precizând că nu face nimic ilegal. Împreună cu aproape 20 de oameni, Ion Migdal îmbracă tricouri branduite cu numele candidatului PNL şi împart pliante prin sector.

Ion Migdal a ajuns să-l ajute pe Ciprian Ciucu în campanie la solicitatea lui Valentin Rădulescu, zis Capone, care îi este bun prieten.

Dumneavoastră vedeți o crimă în a susține pe cineva? Vali Capone a fost prieten foarte bun cu Fane. Eu îl știu, îl apreciez și m-a contactat ca să îl ajut pe Ciucu ăsta. Domne, îl ajut, văd că PNL-ul e la putere. PSD nu face la fel? (…). Vă dați seama, dacă a apelat un prieten (n.r.: Valentin Rădulescu). Eu îl ajut legal. Știu că e băiat bun Capone, deține puterea acolo, la Sectorul 6”, a declarat Ion Migdan în cadrul emisiunii prezentată de Victor Ciutacu la România TV.

Cum îl ajută Ion Migdal pe Ciprian Ciucu în campanie

Întrebat dacă este răsplătit financiar pentru gestul său, Ion Migdal a declarat: “Mă luați la mișto? Păi, nu am cum să-l ajut financiar, abia mă susțin pe mine. Eu îl ajut prieteneşte pe Capone. El m-a sunat de două ori şi m-a rugat să-l ajutăm pe Ciucu să ia candidatura, să împrăştiem şi noi… că şi PSD-ul face la fel. Ne îmbrăcăm şi noi în tricouri cu numele domnului Ciucu, mergem prin sector”.

“Nu locuiesc în Sectorul 6!”

În continuare, fratele lui Fane Spoitoru și-a adus aminte de cei 10 ani pe care i-a petrecut în închisoare, de unde a votat de fiecare dată când au fost alegeri. Interlopul speră, totuși, să primească o tarabă în piață din partea lui Valentin Rădulescu, în urma implicării sale în cursa alegerilor locale din Sectorul 6 al Capitalei.

Poate mi-o da și mie vreo tarabă, ceva. (…). Eu am înțeles că îl ajută și pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Eu fac un serviciu prietenului meu, poate îmi face și el vreun serviciu după. (…). Vreau să fie ceva legal, să nu se ajungă la discuții. (…). Nu locuiesc în sectorul 6. (…). Am votat în pușcărie.

(…).Știți ce-am pățit la pușcărie? Mi-au murit doi frați, dar nu mi-au dat voie să-i conduc pe ultimul drum (…)”, a mai declarat Ion Migdal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția