INFO & FOTO EXCLUSIVE. ”Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Prezentăm dovezile stupefiante care vor cutremura Poliția Română!

INFO & FOTO EXCLUSIVE. ”Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Prezentăm dovezile stupefiante care vor cutremura Poliția Română!
Robert Badea, plin de viață alături de amicii lui interlopi
Publicat: 17/09/2020, 18:12
Actualizat: 17/09/2020, 18:15

GÂNDUL.RO vă prezintă, în exclusivitate națională, ce legături există între cele mai temute clanuri de interlopi din România și polițiști de la Crimă Organizată, care în timpul liber devin protectorii infractorilor.  Aceștia acționează în cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală și nu numai. Revoltător este că deși existau rapoarte de multă vreme cu privire la “frăția” dintre polițiști și clanurile de interlopi,  grupările întunecate din Poliție ”funcționează” și azi.

GÂNDUL.RO va demasca azi cazul unui fost rugbyst la Dinamo, Robert Cristian Badea, care a lucrat, inițial, ca agent de poliţie, iar din 2007, ca inspector. În 2018 a fost adus la Brigada pentru Combatere a Crimei Organizate, dar structura nu a fost capabilă să facă măcar un flagrant în cluburile de lux din Bucureşti, deși până la învestirea acestuia, brigada a realizat multe acțiuni reușite în acest sens. De asemenea, pentru o perioadă, Robert Cristian Badea a fost angajat la Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor (ONPM), cu rolul clar de a proteja martorii care denunțau interlopii.

Robert Cristian Badea, “frate” cu interlopii

Situația lui Robert Cristian Badea a început să se complice după ce s-a aflat că acesta lucra, în timpul liber, ca bodyguard în diferite cluburi de noapte din București, cum ar fi un cunoscut club de lângă Casa Presei sau La Mia Musica. Au început să apară indicii potrivit cărora fostul sportiv ar fi oferit, profitând de funcția pe care o deținea, informații prețioase din anchete și că și-ar fi anunțat, în repetate rânduri, prietenii interlopi de raziile pe care oamenii legii urmau să le efectueze în diverse localuri.

Teoria stă în picioare și nu pare deloc de domeniul fantasticului dacă ținem cont că Robert Cristian Badea apare surâzător în fotografii alături de mai mulți interlopi temuți precum Cătălin Chioru, Sergiu Spoitoru, Cristi Bididiu, Robert Țambrea, Cristi Bididiu, Ionuț Drăghici, Fulgi Fulgerică și mulți, mulți alții.

În continuare, GÂNDUL.RO vă prezintă, în exclusivitate, fotografii cu Robert Cristian Badea împreună cu membrii marcanți ai lumii interope, unii dintre ei foarte discreți, în fond filiera care – susțin sursele noastre – ar controla cluburile de lux din Capitală, dar și din provincie. Robert Cristian Badea ar fi intrat în acest joc din 2015, iar în spatele lui se pare că ar fi nimeni altul decât un comisar, care, la un moment dat, a fost propus ca șef al Poliției Române! Despre acesta, vom reveni cu amănunte senzaționale!

Grație acestui statut, Robert Cristian Badea ar fi devenit “frate” cu interlopii din clanurile Caran, Duduianu și cel al Sportivilor, în fond cu toți ”jucătorii” de pe piața neagră. Astfel că, în doar câteva luni, Robert Cristian Badea a ajuns să conducă autoturisme precum Porsche Panamera și BMW Seria 6 și să își petreacă vacanțele în destinații exotice. Un trai care nu poate fi explicat, sub nicio formă, din activitățile de polițist.

Amic cu Ionuț Drăghici, membru al clanului Duduianu

Legătura dintre Robert Cristian Badea și interlopii din București este una foarte strânsă, iar mărturie în acest sens stau fotografiile pe care le vom publica în acest articol. Într-una dintre imagini, acesta apare alături de Ionuț Drăghici, zis Oneață, în prezent arestat împreună Vasile Duduianu, zis Graţian Pian, şi Laurenţiu Duduianu, zis Ciprian Pian, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Cei trei sunt acuzaţi că au încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a înjunghiat pe Emi Pian. Ionuț Drăghici este vărul celor din urmă și membru al clanului Duduianu.

Robert Badea este prieten la cataramă inclusiv cu Robert Țambrea, zis Barbă, care este chiar finul polițistului. Totodată, cel care ar fi trebuit să apere legea are strânse relații inclusiv cu o altă familie super-cunoscută în lumea interlopă, clan care se ocupă de ani buni cu cămătăria. De altfel, într-o filmare realizată recent într-un local, membrii grupării nu ezită să dea dedicații pentru “fratele” Robert Badea polițistul.

Robert Cristian Badea mai are și alți “frați” interlopi, nu doar cei prezentați mai sus. Într-o altă fotografie, polițitul apare super relaxat alături de mai mulți amici certați cu legea, între care Sergiu Spoitoru și Fulgi Fulgerică. Rudolf Cristea, zis Cătălin Chioru, și Cristi Bididiu, șeful bodyguarzilor de la un cunoscut club de lână Casa Presei și fost membru al clanului Sportivilor, sunt alte personaje cu trecut ”greu” care au legături strânse cu protectorul interlopilor.

Marcel Vela l-a ”denunțat” public, dar fără niciun rezultat

De altfel, în februarie, Marcel Vela anunța curățenie în MAI, oferind exemplul unui ofițer antidrog care se apropiase prea mult de infractori, trimitere clară către Robert Mircea Badea. Ulterior, acesta din urmă a ajuns să fie detașat la Secția 25 de Poliție. În plus, a rămas și fără avizul ORNISS (Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat) care îi permitea să aibă accesul la dosarele DIICOT, dar… cam atât. A rămas în sistem, semn că, la rândul lui, are și el protectorii săi.

Nu tolerez asemenea comportamente, nu accept ca cei care trebuie să acționeze împotriva criminalității să fraternizeze cu infractorii”, a spus, la momentul respectiv, Marcel Vela, dar fără niciun rezultat ulterior.

Cazul lui Robert Badea era cunoscut de mai mulți ani și au fost făcute, de-a lungul timpului, sesizări în legătură această situație. De altfel, potrivit unor surse, din 2017 există rapoarte cu privire la “frăția” dintre polițist și interlopi. Motiv pentru care ne întrebăm, pe bună dreptate, ce au făcut DIPI (Departamentul de Informații și Protecție Internă) și ceilalți miniștri în tot acest timp.

“Frații” lui Robert Badea au pus stăpânire pe cluburi

Dar să revenim la filiera pe care Robert Cristian Badea nu a denunțat-o niciodată, deși intra în atribuțiile lui acest lucru. Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Aurel Caran, prin bodyguarzii lui Sergiu Spoitoru și Cătălin Chioru, practic cei cu care Robert Cristian Badea se fotografiază mândru, ar controla cluburi din București și Cluj. De precizat că Aurel Caran este un apropiat de-al lui Neluțu Varga, interlopul fiind prezent, în 2019, alături de alți colegi de breaslă, între care Mircea Nebunu, la petrecerea pe care CFR Cluj a organizat-o în cinstea câștigării titlului de campioană.

Emil Caran și filiera protejată de Robert Badea a încercat, încă de la început, să pună mâna pe toate cluburile mari din București. Însă, în unele locații s-au lovit de alte persoane, care nu le-a permis să ”activeze”. Spre exemplu, în clubul de lângă Casa Presei, o bună perioadă, nu au avut acces, pentru că se loveau de Roger Bogdan, cel cunoscut drept “bodyguardul VIP-urilor” și de echipa acestuia.

Motivul pentru care a fost măcelărit Bebino

Totodată, de faptul că Marius Alecu, alias Bebino, a fost, pur și simplu, măcelărit la începutul lunii ianuarie de către Cezar Petcu, zis Joe, nu este deloc străin polițistul Robert Mircea Badea. Deranjați că Bebino le ”strica ploile” în localurile unde el era prezent, Emil Caran, alături de oamenii importanți din clan, au decis că Marius Alecu trebuie să dispară de pe piață. Nu însă înainte să poarte o discuție cu Mircea Nebunu, membru marcant al clanului Sportivilor.

După ce acesta din urmă și-a dat acordul, cei din clanul Cocalarilor ar fi primit 20.000 de euro, plus un Audi de aproximativ aceeași valoare, pentru a-l pune la punct pe Bebino. Mai mult, înainte de scandal, Emil Caran l-ar fi luat ca fin pe Cezar Petcu, cel care l-a tăiat pe Bebino.

În concluzie, gruparea condusă de Cătălin Chioru și Sergiu Spoitoru, în cadrul căreia Robert Cristian Badea deține o funcție înaltă, a rămas, până acum, neatinsă de lege. Spre marea satisfacție a lui Emil Caran șeful suprem al acestei filiere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Samsung Galaxy A55 și A35 au fost lansate în România. Primele noastre impresii
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice