Clipe tragice pentru o tânără de 14 ani! A fost răpită seara de pe o stradă din Iași! Individul care a luat-o cu forța, arestat preventiv

Clipe tragice pentru o tânără de 14 ani! A fost răpită seara de pe o stradă din Iași! Individul care a luat-o cu forța, arestat preventiv
Sursă Foto - Twitter
Publicat: 17/08/2022, 22:43
Actualizat: 17/08/2022, 22:44

O fată de 14 ani a fost răpită seara de pe o stradă din județul Iași. Agresorul a lăsat victima să plece la insistențele prietenilor ei, după care individul a fost arestat pentru că ar fi sechestrat-o pe adolescentă. Zilele trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Ungureanu, sub acuzația de lipsire de libertate, în mod ilegal.

Anchetatorii spun că ieșeanul a intrat în atenția lor în urmă cu câteva zile.

Bărbatul a ajuns după gratii pentru că ar fi sechestrat-o pe victimă. Așadar, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Ungureanu pentru sechestrarea unei persoane.

„Pe data de 13 august 2022, în jurul orei 22:45, în timp ce persoana vătămată minoră, în vârstă de 14 ani, se deplasa pe drumul public împreună cu doi martori, s-a apropiat de locuința inculpatului G.U., acesta din urmă a ieșit pe drum și, folosind forța, a introdus-o pe persoana vătămată în curtea casei”, a declarat ieri Simon Rotundu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Gheorghe Ungureanu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, în mod ilegal, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

Tânără la 14 ani, răpită în plină stradă

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. De asemenea, aceasta a și fost contestată de către Gheorghe Ungureanu în vârstă de 43 de ani.

Urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Iași să stabilească în zilele următoare ce se va întâmpla cu individul, potrivit Bzi.ro.

Oamenii legii au adăugat că minora de 14 ani a fost ținută cu forța în curtea casei de către Gheorghe Ungureanu.

„Partea vătămată a fost ținută cu forța, timp ce 5 minute, în curtea imobilului respectiv, fiindu-i îngrădită libertatea de mișcare. Ea a fost lăsată să plece după ce au insistat martorii care au strigat să o elibereze. Precizez că măsurile luate în cauză nu pot înfrânge principiul prezumției de nevinovăție de care inculpatul beneficiază până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a adăugat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urma incidentului, victima a mers la secția de Poliție, iar individul cu antecedente penale din satul și comuna Voinești a fost preluat și dus la audieri.

Mai apoi, el a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, ieșeanul a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă, cerere ce a fost admisă de judecători.

Acum, după ce o fată de 14 ani a fost răpită seara de pe o stradă din județul Iași, agresorul a fost arestat preventiv.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult