Codrin Ștefănescu, PSD: IOHANNIS este dispus să se facă frate cu DRACUL Dacian Cioloș pentru un nou mandat

Codrin Ștefănescu, PSD: IOHANNIS este dispus să se facă frate cu DRACUL Dacian Cioloș pentru un nou mandat
Publicat: 25/08/2018, 14:49
Actualizat: 02/10/2018, 18:02

„Declarațiile lui Iohannis de ieri (vineri – n.r.), de la hotel, din întâlnirea cu PNL, Orban și Blaga, se traduc în felul următor: . În afara atacului pe care l-a făcut Iohannis la adresa PSD, declarații absolut halucinante cum că PSD gazează manifestanți, sau că bugetul nu este bine constituit deși a fost votat în Parlament și a primit și acordul lui, România a înțeles un lucru, că Iohannis vrea Guvernul lui, că acest Guvern trebuie obținut cu orice preț, că trebuie să unească toate forțele interne și externe în interesul lui de a obține un nou mandat”, a declarat Codrin Ștefănescu, sâmbătă, pentru Mediafax.

Secretarul general adjunct al PSD a mai spus că fostul premier Dacian Cioloș este „dracul în persoană” pentru Klaus Iohannis.

„Iohannis vrea pace cu Barna de la USR, partid creat de Coldea, vrea pace cu Tomac de la PMP, partid creat de Băsescu, vrea pace cu Cioloș, adică cu dracul în persoană pentru el, pentru a mai câștiga un mandat. Vrea să colaboreze ai lui cu toate structurile create de Maior, Coldea și Kovesi în servicii, DNA, și formațiuni politice, cu #rezist, agenții și fundații plătite de Soros și tot ce poate să strângă pentru o singură idee, aceea de a se vedea președinte pentru încă un mandat. În rest, toate declarațiile au fost niște minciuni gogonate și niște enunțuri ale unui punctaj pe care coordonatorii și șefii lui din statul paralel i le-au dat pentru publicul larg”, a precizat Codrin Ștefănescu, pentru Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis a participat,vineri, la Sibiu, la ședința Biroului Executiv al PNL. Întrebat dacă la ședința Biroului Executiv al PNL de la Sibiu a vorbit despre „Guvernul său”, Iohannis a răspuns: „Cred că e deja antologică chestiunea cu guvernul meu. Nu e un guvern al persoanei mele, ci un guvern cu care pot să colaborez pentru români și pentru România”. „În continuare îmi doresc un astfel de Guvern, în total contrast cu Guvernul pe care-l avem acum”, a adăugat Iohannis.

Potrivit unor surse politice, președintele Klaus Iohannis le-a spus liberalilor, reuniți în ședința Biroului Executiv de la Sibiu, că nu se va implica în campania pentru europarlamentare și și-a reafirmat susținerea pentru liderul PNL, Ludovic Orban. Aceleași surse susțin că președintele a afirmat că Ludovic Orban este prietenul său și să fie pus capăt acțiunilor negative la adresa conducerii, pentru că nu este niciun motiv ca Orban să fie înlăturat de la șefia partidului. Totodată, președintele le-a spus celor prezenți „eu vreau Guvernul meu- adică un guvern format din oameni care îmi sunt apropiați în gândirea politică”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că „Guvernul PSD a gazat și a bătut românii” i se pare incalificabil.

Iohannis a mai declarat vineri că Guvernul poate să facă rectificări bugetare fără niciun aviz de la CSAT, cu excepția zonei de securitate națională, însă Guvernul „minte”, o explicație fiind aceea că „a construit un buget iresponsabil” și nu îi ajung banii. „Putem să ne punem întrebarea de ce minte Guvernul. Sunt două ipoteze. Prima că cei din Guvern nu citesc legile. Este o ipoteză putin verosimilă, pentru că sunt în Guvern și funcționari care citesc. A doua este mult mai gravă. Ține de construcția bugetului. Am atras atenția de la început că PSD construiește un buget iresponsabil, care nu poate fi pus în practică. PSD și acest guvern vor ajunge în situația de a nu plăti pensii și salarii fiindcă nu au bani. Cred că această ipoteză este mai probabilă și cred că Guvernul trebuie să dea niște răspunsuri. Este inadmisibil să construiască o poveste publică la televizor cum că președintele blochează rectificarea bugetară. Minciună!”, a mai spus șeful statului.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Silvestru nu pierde timpul după despărțirea de Diana Șoșoacă. Cu cine a fost surprins
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee