Copilă de 13 ani, răpită și violată de zeci de ori. Detalii despre agresorul care a ținut-o captivă timp de opt luni

Copilă de 13 ani, răpită și violată de zeci de ori. Detalii despre agresorul care a ținut-o captivă timp de opt luni
Mama fetei abuzate de profesorul de sport din Tulcea rupe tăcerea: „A chemat-o să se plimbe cu maşina. Undeva la ora 23 i-ar fi dat o ţigară și a luat-o ameţeala: Foto: Pixabay.com
Publicat: 22/08/2020, 14:39

Detalii terifiante ies la iveală despre individul de 32 de ani din județul Bacău, care a fost arestat sub acuzațiile de viol și lipsire de libertate. Judecătorii îl lăsaseră inițial în libertate pe bărbat, considerând că nu este un pericol social.

Marți, 18 august, polițiștii brăileni din cadrul SIC (Serviciul de Investigații Criminale) l-au depistat pe agresor, în vârstă de 32 de ani, din județul Bacău, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis un mandat de arestare preventivă pentru viol și lipsire de libertate, transmite adevărul.ro.

Monstrul are și un nume, Gheorghe Dima, locuind în comuna Izvorul Berheciului, din județul Bacău.

Acesta este fostul concubin al surorii victimei, o fată de 13 ani, potrivit informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila.

La dispoziția bestiei timp de opt luni

Bărbatul a sechestrat-o pe fată și timp de 8 luni cât a ținut-o captivă, a violat-o la nesfârșit.

”În perioada noiembrie 2016-iunie 2017, bărbatul, profitând de imposibilitatea unei minore, în vârstă de 13 ani, de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În 12 august, Judecătoria Brăila a respins cererea Parchetului de arestare preventivă a individului, plasându-l sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii au contestat decizia, iar în cursul zilei de marți, 18 august, agresorul sexual a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatului emis de către Tribunalul Brăila.

Individul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

O fetiță de 12 ani din Caraș-Severin era violată, de un an și jumătate, de concubinul mamei și tatăl acestuia. Femeia i-a reclamat abia acum la Poliție

Doi bărbați de 29 și 56 de ani, din comuna Șopotu Nou, județul Caraș-Severin, acuzați că ar fi constrâns o minoră de 12 ani să întrețină relații sexuale cu aceștia, au fost reținuți marți, 28 iulie, pentru 24 de ore.

Măsura a fost dispusă de polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Bozovici, același județ, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult