CORONAVIRUS. Un alt cadru medical a murit în urma infectării cu virusul. A stat două săptămâni la Terapie Intensivă

Redactor:
Gândul
CORONAVIRUS. Un alt cadru medical a murit în urma infectării cu virusul. A stat două săptămâni la Terapie Intensivă
Foto - shutterstock / Caracter Ilustrativ

Un alt cadru medical a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre o asistentă din Botoșani care a ajutat mulți pacienți să se vindece de virus, dar ea a pierdut lupta cu viața.

Femeia avea 46 de ani și lucra la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani. S-a infectat cu COVID-19 acum câteva săptămâni.

După ce i s-a înrăutățit starea a fost dusă la Iași și internată pe secția Reanimare a Spitalului de Boli Infecțioase. Cu toate astea, femeia nu a supraviețuit.

A fost o internare lungă în Terapie Intensivă, de aproape două săptămâni, a urmat tratamentul cu Remdesivir, a avut două rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2. Nu avea comorbidități care să determine o atât de mare imunodepresie sau afectare anterioară încât să putem spune că a avut un teren la care să ne facă să ne gândim că ar putea prezenta o formă atât de gravă. Ea, de la început, a fost internată la Terapie Intensivă”, a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, potrivit Digi24.

Inchide