Mărturia mamei gemenelor înjunghiate de tată: „Pentru viața mea, a plătit Sofia, iar Melania se luptă să supraviețuiască”

Mărturia mamei gemenelor înjunghiate de tată: „Pentru viața mea, a plătit Sofia, iar Melania se luptă să supraviețuiască”
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 09/11/2021, 10:10
Actualizat: 09/11/2021, 13:36

Mădălina D, mama fetițelor gemene în vârstă de trei luni înjunghiate de tatăl lor a mărturisit ce s-a întâmplat în ziua în care soțul său a ucis-o pe una dintre micuțe și pe cealaltă a rănit-o grav. Femeia spune că mai întâi a atacat-o cu cuținut pe ea și ar fi încercat să o înjunghie în gât, dar a ratat lovitura. ”Când am ridicat ochii, am vazut lama cuțitului și pe el în întuneric, vrând să lovească încă o dată”, a povestit femeia, pentru stiripiatraneamt.ro.

“I-am dat fetei să mănânce și am ațipit. Pe la 7 jumăte dimineață, am simțit că s-a năpustit asupra mea. Eu cred că a vrut să-mi bage cuțitul în gât, dar a ratat, pentru că am o rană pe maxilar și o mică atingere pe gât. El a ratat și a căzut peste mine. Când am simțit, m-am ridicat și el deja avea mâna ridicată cu cuțitul în mână”, a spus mama fetițelor.

Femeia spune că l-a prins de mâini, dar el a continuat să o atace, moment în care a început să urle.

”Am avut noroc că era slăbit, pentru că dacă era în starea de dinainte, eram moartă de mult. Am dat peste fată, că era în pat, fata a început să plângă, apoi a început să plângă și a doua. Am strigat la băiat, acesta a venit alertat, s-a speriat, a început să plângă și să-l roage pe tatăl său să mă lase în pace. Am zis «ia repede un telefon și sună la 112» și a găsit telefonul tatălui său. Când am văzut că a luat telefonul tatălui, speranțele mele s-au năruit, pentru ca știam că are o parolă foarte grea”, a mai spus femeia.

Băiatul de 10 ani, însemnat de mama lui, a ieșit afară și, de pe stradă, a cerut ajutor pentru mama și surorile lui.

”Eu între timp am reușit să scap și am ajuns pe living, el m-a tras de ambele mâini ca să mă tragă înapoi în cameră, eu m-am proptit cu ambele picioarele în tocurile ușii și m-am zbătut că mă trăgea și de păr. La un moment dat, cred că a obosit, s-a dezechilibrat, am reușit să ies pe ușă, m-am împiedicat pe scări, am căzut, el a ieșit după mine, iar eu m-am speriat, m-am speriat și am clacat. A venit un pic după mine, cred că a coborât o treaptă și am fugit speriată”, a povestit femeia ce s-a întâmplat înainte ca soțul său să le înjunghie pe cele două fetițe gemene.

„Mi-am dat seama că fetele au rămas în casă și am început să strig disperată”

Femeia mai spune că, după ce a reușit să scape, și-a dat seama că fetițele au rămas în casă și a început să strige, disperată, pentru că se temea pentru ele.

”Îmi pare rău, că l-am prins fara cuțit pe scară, nu am putut să-l trag pe scară după mine, să cadă pe scară, să intru eu în casă… nu am putut… Aș fi vrut să fac altfel, să-mi salvez fetele, aș fi făcut mai multe, dar m-am luptat cât am putut eu de mult… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat, dar pentru viața mea a plătit Sofia și Melania se luptă să supraviețuiască! Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi în aceste momente grele!”, potrivit mărturiei mamei.

Tatăl fetelor înjunghiate se schimbase de câteva luni

Femeia a mai povestit că a văzut multe schimbări la soțul său în ultima perioadă, începuse să slăbească și credea că are diabet, dar fără ca diagnosticul să îi .

“Nu știu ce l-a facut să gândească așa… Nu pot să zic că dacă-mi dădeam seama din timp era ok, dar el era lucid, era aceeași persoană și foarte rar mai vedeam câte ceva schimbat, dar o puneam pe baza stresului… Nu vedeam schimbări majore, doar faptul că la un moment dat a slăbit foarte tare. El spunea că este foarte bolnav, dar s-a informat pe Google și s-a autodiagnosticat, a spus că are diabet și că medicii nu-l cred, și a început să țină un regim alimentar”, a spus soția bărbatului care și-a înjunghiat mortal una dintre fiice și pe cealaltă a rănit-o grav.

”Medicamente nu lua decât pentru somn, pentru că avea insomnii. Nu credeam că este atât de grav la început, abia apoi când am văzut că se îngroașă gluma am încercat să-l ajut dar cu cât încercam mai tare să-l ajut, el credea că vrea să-i fac rău”, a adăugat femeia.

„Îmi controla telefonul, nu prea puteam să vorbesc cu familia lui”

”Ceream ajutorul familiei mele, pentru că familia lui nu știa nimic, pentru că el nu le spunea nimic. Eu nu puteam vorbi cu familia lui pentru că mă controla, îmi controla telefonul, nu prea puteam să vorbesc. Și nu vorbeam cu ei pentru că după aceea aveam muncă de lămurire în casă, și eu eram însărcinată în luna a opta și nu-mi trebuia asta.

Cu câteva zile înainte de crimă, comandase pampers și în seara de dinaintea crimei îmi spunea să cumpar lapte praf. Când am vrut să ies din casă, s-a uitat la mine și mi-a zis: «Tu știi că vă iubesc pe toți, chiar dacă nu vă arăt?» Și i-am spus să stea liniștit, că știu asta. Și apoi a insistat să cumpăr lapte praf, deși eu mai aveam. I-am spus că nu are rost să mă duc să cumpăr, dar a insistat să cumpăr lapte praf.

Când m-am întors în casă, mi-a spus că îi este rău. M-am așezat lângă el, am evitat să pronunț cuvântul salvare, că sărea în capul meu și l-am lăsat să se liniștească și m-am ocupat de fete.

„L-am mai surprins noaptea uitându-se la mine, cu privire goală, înfiorătoare”

Într-o noapte, dormeam pe partea stângă, el la calorifer, și m-am trezit, era 3-4 dimineața și am simțit că sunt privită. El stătea pe o parte, ridicat, deasupra mea, cu privirea fixă, o privire goală, înfiorătoare.

În altă noapte, m-am trezit și el era între patul nostru și patul fetelor. Stătea aplecat deasupra lor și se uita fix.

Cu ceva timp în urmă i-am spus surorii mele să vorbească cu vărul lui, poate reușește să-l convingă să meargă la doctor. El îmi controla telefonul, eu nu mai puteam vorbi cu ai lui.

I-am spus că a scos un cuțit din sertar și nu știu ce vrea să facă cu el, dacă vrea să-și facă rău lui sau mie, nu știu, dar sunt speriată. Eu, ca soție, am făcut tot ce mi-a stat în putere…”, a mărturisit femeia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Părinții Andreei Morega au clacat la înmormântarea singurului lor copil. Cei doi abia s-au putut...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii