Criminala de la metrou, explicații incredibile: De ce ar fi împins-o, de fapt, pe tânără pe șine. Ce decizie a luat tribunalul în privința femeii care ceruse arest la domiciliu

Criminala de la metrou, explicații incredibile: De ce ar fi împins-o, de fapt, pe tânără pe șine. Ce decizie a luat tribunalul în privința femeii care ceruse arest la domiciliu
Publicat: 20/12/2017, 18:46

Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpata Șerban Magdalena împotriva încheierii de Ședință din 13.12.2017 data de Tribunalul București – Secția I Penală, a decis Curtea de Apel București.

Avocatul Magdalenei Șerban, femeia acuzată de omor și tentativă de omor, după ce a împins două tinere în fața metroului, una reușind să fugă, cealaltă fiind lovită mortal de tren, a declarat că în sala de judecată a fost huiduită de ceilalți deținuți, aceasta neavând nicio reacție.

„Pot spune că, din punctul meu de vedere, e clar că această persoană are nevoie de expertizare și tratament medical. Da, au huiduit-o ceilalți deținuți, din păcate. Nu a reacționat în niciun fel. Vrea la domiciliul în Craiova. A declarat că e în greva foamei de 32 de zile. Mi s-a părut o persoana care ori e lucidă până la capăt, ori nu știe pe ce lume trăiește. Nu recunoaște fapta. Ea spune că a fost o altercație între două femei la metrou. Ceilalți deținuți au numit-o cum este stigmatizata de tot poporul român: criminală”, a declarat apărătorul din oficiu al Magdalenei Șerban.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Magdalena Șerban este internată, singură, într-o camera la Spitalul Penitenciar Jilava.

Femeia ar fi spus magistraților că ar fi fost deranjată de muzica pe care o asculta, la căști, tânăra care a murit, susținând că a vrut doar să o îmbrâncească, că nu a văzut metroul venind și nici când a căzut.

Aceasta le-a cerut, marți, judecătorilor Curții de Apel București să fie pusă în libertate, solicitând o confruntare cu prima victimă, o tânără care a reușit să opună rezistență când a fost împinsă, spun surse judiciare.

Magdalena Șerban le-a cerut magistraților să fie plasată în arest la domiciliu sau sub control judiciar, precizând că deține o proprietate, împreună cu mama sa, în Craiova. O altă cerere se referea la schimbarea încadrării juridice din omor, în tentativă de omor.

Magistrații Tribunalului București au decis, săptămâna trecută, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a Magdalenei Șerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în fața metroului, la stația Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului. Atacul a avut loc marți, în jurul orei 19.45. După ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Anterior, în aceeași zi, în jurul ore 15.35, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, femeia a împins o altă tânără spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație, fata reușind să opună rezistență și să fugă.

Magdalena Șerban va fi supusă unei expertize psihiatrice în urma căreia se va stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor.

Femeii i se aduc noi acuzații, după ce ar fi amenințat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava.

„E vorba de amenințare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii și amenințări cu moartea asupra două agente supraveghetor de pe secția de deținere. Conform dispozițiilor legale, s-a procedat la anunțarea conducerii unității, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă”, a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru MEDIAFAX.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația