CTP, despre ezitările autorităților, în plină pandemie: „Prefect – dobitocul perfect” / „Face echipă cu Molusca Anisie”

CTP, despre ezitările autorităților, în plină pandemie: „Prefect - dobitocul perfect” / „Face echipă cu Molusca Anisie”
Gazetarul CTP intervine în scandalul dintre Horia Tomescu și Nicușor Dan! „O berbeceală politică între PNL și USR PLUS” / Gazetarul comentează dezvăluirile exclusive din GÂNDUL.RO / Mediafax Foto, Valentina Sarosi
Publicat: 19/10/2020, 06:35

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a sancționat dur comportamentul autorităților din Capitală în privința adoptării măsurilor impuse de trecerea în București a ratei de infectare cu coronavirus la peste 3 persoane la mia de locuitori.

CTP consideră că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, este „dobitocul perfect”.

CTP, critici deosebit de dure: „Omoară oamenii”

„Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct. La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris gazetarul pe pagina personală de Facebook.

Ziaristul a taxat comportamentul lui Cojanu, care, duminică seara, a declarat la Digi24 că nu a știut să spună care este rata de infectare în București deoarece se afla „la cumpărături”.

Prefect – dobitocul perfect Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid…

Publicată de Cristian Tudor Popescu pe Duminică, 18 octombrie 2020

Cojanu a recunoscut că se mai bâlbâie în comunicările sale publice despre pandemie, dar asta doar pentru că este mereu „în tensiune”.

Premierul Ludovic Orban a declarat la B1TV că, începând cu ziua de luni, după ședința CMSU, în Capitală va fi obligatorie purtarea măștii de protecția în toate spațiile publice, inclusiv pe stradă, iar restaurantele vor fi închise.

Întrebat fiind ce se va întâmpla cu măsurile dacă luni rata de infectare scade sub 3 la mie, Cojanu a sugerat că acestea pot fi anulate chiar în ședința în care au fost adoptate.

Streinu-Cercel explică de ce România este pe locul doi în ceea ce privește decesele COVID-19 în Europa: „Primul val nu s-a terminat”

România continuă să fie pe primele locuri in ceea ce priveste decesele COVID-19 în Europa, raportate la populaţia ţării, potrivit celui mai recent raport epidemiologic al ECDC (Centrul European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor). Adrian Streinu-Cercel explică de ce mortalitatea este în creștere în România

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult