#cugandullaanimale. Imagini șocante! Câine bătut fără milă într-un tramvai din Capitală

Redactor:
Florin Jinga
#cugandullaanimale. Imagini șocante! Câine bătut fără milă într-un tramvai din Capitală
Cum s-a petrecut totul

Tânăra lovește animalul, care pare să fie pui, și îi reproșează că a fugit de lângă ea. În imaginile postate pe Facebook de Tudor Tim Ionescu, consilier general al Capitalei, niciun alt călător nu intervine. Oamenii filmează incidentul și comentează, fără ca vreunul să o oprească pe tânăra care își bate câinele.

Același consilier general povestește în comentarii cum s-a întâmplat totul: „În cursul zilei de azi, 11 martie 2019, orele 14:30, s-a pornit în tramvaiul 25 un adevărat circ: Domnișoara din filmare împreună cu băiatul de lângă au pornit întregul scandal din momentul în care băiatul a decis să se ridice de pe scaun și să îi cedeze locul unei doamne în vârstă. Această faptă a deranjat-o teribil pe domnișoara blondă cu ochelari, iar replica sa a fost „bă prost ești mă că i-ai dat lu asta locul, noi venim de la muncă, ea ce face? A fost un moment de liniste dupa această intebare până când domnișoara a observat că doamna mângâia cățelul celor doi. A început să țipe la doamnă, ba chiar a vrut să dea în ea, însă călătorii nu i-au permis, a existat un schimb de replici, greu de reprodus, între domnișoară și un alt călător. În acel moment, cățelul de frică a fugit, iar domnișoara s-a folosit de lanțul acestuia să dea în călător. În momentul în care a fugit cățelul, inculpata a reacționat așa cum se vede mai jos în filmulețul postat. Cum însoțitorii ei au încercat să prindă persoana care i-a filmat, țipând „prinde-o pe aia că m-a filmat și sunt cu poliția în telefon”.

Atenție, urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.

Imaginile pot fi vizionat AICI!

Peste 1.000 de persoane au reacționat la filmuleț, iar peste 3.000 de internauți au distribuit imaginile șocante.

Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa [email protected]. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Captură

Inchide