Ea este soția lui Ion Caramitru. Micaela Caracas e actriță

Publicat: 05/09/2021, 19:57
Actualizat: 06/09/2021, 08:20

Ion Caramitru era căsătorit cu actrița Micaela Caracas, din căsnicia lor rezultând trei băieți: Andrei, Ștefan și Matei. De-a lungul anilor, marele actor nu a prea vorbit despre familia sa, considerând că viața personală nu ar trebui să fie făcută publică.

“Nu cred ca viata mea personala trebuie pusa pe taraba, viata de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face sotia mea, cum ma inteleg cu ea, daca ea vrea sa cumparam un dulap sau eu vreau sa schimbam frigiderul.

Daca sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie sa fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a incercat sa fiu vanat, sa se gaseasca acel ceva,ori chiar sa se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea. N-am dat astfel de ocazii cand s-a recurs la inventii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am raspuns, nu toate meritau acest efort.

Te consuma sa tot dai dezmintiri pentru orice prostie. Si chiar n-am avut timp pentru asta”, povestea Caramitru la un moment dat, potrivit Wowbiz.ro.

Cu ce se ocupă băieții lui Ion Caramitru

Cei trei băieţi ai cuplului au fugit de domeniul în care părinţii lor au făcut cariere.

Andrei a urmat o carieră în afaceri, fiind director al unei multinaționale, Ştefan a ales să cânte în trupa “The Lefters”, iar Matei este inginer de sunet.

Actorul Ion Caramitru a încetat din viață duminică, 5 septembrie. Ion Caramitru avea 79 de ani.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase