• Publicat:
Știri

Cum va fi vremea în luna martie

Cum va fi vremea în luna martie

Admnistrația Națională de Meteorologie anunță că temperaturile lunii martie sunt mai mari decât normalul perioadei iar vremea va fi în general bună, însă și precipitații. 

București – sâmbătă

Sunt prezente condiții de ploaie, însă temperatura maximă a zilei va ajunge la 11 grade.

Cum va fi vremea de 1 Martie

În general, vremea va fi bună și temperaturile în creștere, chiar mai mari decât normalul perioadei. Însă sunt prezente înnorări în vest, sud-vest, nord și centrul României, unde seara și noapte se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, iar în zona montană vor fi mixe.

Izolat vor fi condiții de polei iar vândtul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în sud-estul ţării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade, fiind mai scăzute în depresiuni.

De asemenea, vor fi și condiții de ceață.

București – duminică

Vremea va fi în generalbună iar temperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei, temperatura maximă fiind de 13…14 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat.

  Cum va fi vremea în martie

Perioada 02.03.2020 – 09.03.2020   Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice, centrale şi la munte. În sud-estul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Perioada 09.03.2020 – 16.03.2020   Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în regiunile extracarpatice şi la munte şi apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Perioada 16.03.2020 – 23.03.2020   Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, nord-vestice şi local în cele centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Perioada 23.03.2020 – 30.03.2020   Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile intracarpatice.

Inchide