Cutremurător! Un copil de 3 ani a fost împușcat în cap după ce un șofer a urmărit mașina în care se afla. Totul a pornit de la o ceartă în trafic

Cutremurător! Un copil de 3 ani a fost împușcat în cap după ce un șofer a urmărit mașina în care se afla. Totul a pornit de la o ceartă în trafic
Sursă Foto - Blockclubchicago
Publicat: 04/10/2022, 17:21

Un băiețel de trei ani și-a pierdut viața după ce a fost împușcat în timpul unui atac. Totul a pornit de la o ceartă în trafic, în urma căreia, un șofer a urmărit mașina mamei copilului, apoi a deschis focul.

Un copil de doar trei ani a murit în urma unei dispute în trafic. Băiețelul se afla în mașina pe care o conducea mama sa, când geamurile autoturismului au fost bombardate cu gloanțe.

Unul dintre gloanțe l-a lovit pe băiat în cap, iar acesta a fost declarat decedat câteva ore mai târziu. Mateo Zastro a fost ucis în mod tragic când un bărbat înarmat a început să tragă în mașina mamei sale în West Lawn, Chicago, vineri.

Poliția a spus că familia ieșea dintr-un centru comercial chiar înainte de ora 20:30, când mama băiatului a intrat într-un conflict verbal cu un șofer, cauza fiind încă necunoscută în prezent.

Ucigașul, dispărut fără urmă

Ea a plecat apoi de la fața locului cu Mateo și cei trei frați ai săi, dar suspectul i-a urmărit, înainte de a trage „mai multe focuri” în mașină.

Unul dintre gloanțe l-a lovit pe băiat în cap, iar acesta a fost declarat decedat câteva ore mai târziu, la Spitalul Hristos din oraș.

Restul familiei a rămas nevătămată. Andrew Holmes, un activist comunitar care a consolat-o pe mama lui Mateo în weekend, a spus că femeia este zguduită de incident.

„Mama este încă îndurerată. Tot ce face ea este să se stea în brațe cu un diozaur, jucăria preferată a micuțului”, a declarat Andrew Holmes, un activist care i-a oferit suport femeii.

El oferă acum o recompensă de 7.000 de dolari oricui are informații despre suspect. „Banii nu pot aduce acest copil înapoi. Dar, dacă este așa, trebuie să punem o recompensă pe capul cuiva pentru a obține aceste informații, pentru a-l condamna pentru că i-a luat viața acestui copil. Acesta este al doilea copil care moarte în mașină, în urma unui atac armat”, a spus bărbatul.

Între timp, comandantul Departamentului de Poliție din Chicago, Bryan Spreyne, a promis că poliția „nu se va odihni” până când cei responsabilul pentru „actul de violență fără sens și laș” va fi adus în fața justiției.

„Cei responsabili pentru viața acestui prețios copil: faceți ceea ce trebuie, lucrul onorabil și predați-vă”, a spus comandantul Departamentului de Poliție din Chicago, Bryan Spreyne. Ofițerii au făcut, de asemenea, apel online pentru ca oricine are filmări care să surpridă incidetul să se prezinte, potrivit Blockclubchicago.org.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase