Dan Bittman, despre noile restricții: „Ne-am lăsat minţiţi, manipulaţi”

Dan Bittman, despre noile restricții: „Ne-am lăsat minţiţi, manipulaţi”
Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 27/03/2021, 20:15
Actualizat: 06/04/2021, 14:14

Dan Bittman (58 de ani), solistul trupei Holograf, este nemulțumit de noile restricţii pe care Guvernul urmează să le aplice de mâine, 28 martie 2021. Acesta a spus că „nu cred că mai e cazul să mai stăm la discuţii”, el subliniind că ne-am lăsat cu toții manipulați.

Dan Bittman, despre noile restricții: „Ne-am lăsat minţiţi, manipulaţi”

Solistul trupei Holograf a afirmat că a respectat regulile de protecţie sanitară şi cele de distanţare timp de un an, dar crede că oamenii au fost mințiți și manipulați.

„Mă bucur că sunt națiuni care au început să se trezească, ne-am lăsat mințiți, manipulați. Eu am jucat acest joc de un an de zile în condițiile legi, când mi s-a zis să pun mască, am pus mască, dar când văd că niște oameni se cred mai deștepți decât mine…încearcă să mă prostească pe față, nu cred că e cazul să mai stăm la discuții”, a spus Dan Bittman, la emisiunea Xtra Night Show.

Restricțiile au fost aplicate în scopul scăderii numărului de infectări zilnice de pe teritoriul României și pentru a se evita un lockdown total. Mai multe țări europene au optat pentru blocaje totale, neaderând la măsuri soft, precum au hotărât autoritățile române. În acest moment, restricții foarte dure sunt aplicate în țări vestice, precum Belgia, Germania sau Franța.

Restricțiile stabilite de autorități vor intra în vigoare, începând de mâine, 28 martie 2021, în toată ţara, în raport cu incidenţa cazurilor de infectare.

Excepțiile de la restricțiile impuse în Capitală

Autoritățile din Capitală au transmis care sunt excepțiile de la restricțiile impuse în București. Conform celor anunțate de Prefectura Capitalei, cabinetele medicale, inclusiv cele stomatologice, nu sunt afectate de reducerea programului operatorilor economici. Este important de subliniat și că deplasarea este permisă pentru vaccinare, la fel cum aste admisă și scoaterea animalelor de companie în fața locuinței.