Dăncilă: Am votat pentru o echipă care să reprezinte România în adevăratul sens al cuvântului

Publicat: 26/05/2019, 15:42

„Am votat pentru o echipă care să reprezinte România în adevăratul sens al cuvântului, să nu se poziționeze împotriva României, în legislația europeană, în amendamentele pe care le depun să se regăsească și prioritățile României. Eu cred în România, cred în români și cred că o reprezentare demnă este ceea ce vor toți românii. Am votat astăzi pentru că eu cred că o Românie puternică, un stat membru puternic va conduce la o Uniune Europeană puternică. A fi un bun român nu înseamnă a fi un bun european”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a votat la alegerile europarlamentare.

Ea a reamintit că a fost europarlamentar nouă ani.

„Știu care este mersul în Parlamentul European, știu că din păcate am luptat român contra român. Am votat pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple”, a mai spus Dăncilă.

Ea a catalogat prezența crescută la votare ca fiind un lucru bun.

„Este foarte bine că oamenii vor să participe la vot. Cred că acest lucru este pozitiv și îndemn oamenii să vină la vot”, a adăugat premierul.

Viorica Dăncilă a votat doar pentru alegerile europarlamentare, nu și la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis.

Tags: