Dealeri din cluburile bucureștene, prinși în flagrant cu droguri în valoare 100.000 de euro

Dealeri din cluburile bucureștene, prinși în flagrant cu droguri în valoare 100.000 de euro
Publicat: 02/11/2019, 09:58

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de DIICOT, un bărbat a fost reținut pentru trafic național și internațional de droguri de mare risc, iar altul a fost plasat sub control judiciar.

„În perioada iunie – octombrie 2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București, au documentat activitatea infracțională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantități importante de cocaină și Ecstasy, pe care le-au comercializat în cluburile din București și de pe raza județului Ilfov”, arată DIICOT.

Astfel, doi bărbați au fost prinși în flagrant după ce au ridicat de la o firmă de curierat un colet care conținea 4.601 comprimate de Ecstasy și 383 de grame de cocaină, valoarea de piață a drogurilor fiind de aproximativ 100.000 de euro.

Unul dintre inculpați a fost reținut și prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de celălalt, procurorii DIICOT au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase