Detalii incredibile despre clujeanul care a abuzat sexual două fetițe. Ce a făcut bărbatul și care este situația lui familială

Detalii incredibile despre clujeanul care a abuzat sexual două fetițe. Ce a făcut bărbatul și care este situația lui familială
Publicat: 25/04/2018, 18:32

Două zile la rând, individul și-a parcat mașina în fața școlii, s-a dezbrăcat în fața copilelor și le-a invitat să meargă cu el. Speriate, fetițele le-au spus profesorilor care l-au fotografiat și au anunțat poliția. La audieri, bărbatul și-a recunoscut faptele.

Imediat după cele întâmplate în fața școlii gimnaziale din Cluj-Napoca, mai mulți părinți au depus plângere la poliție. Cazul a luat amploare și pe paginile de socializare, iar bărbatul, speriat, s-a prezentat de bună voie în fata polițiștilor.

„În cazul persoanei care a apărut în presă, după ce a încerca să agreseze două eleve acesta a fost audiat și reținut pentru 24 de ore”, a declarat presei Traian Morar, purt.cuv. IPJ Cluj.

Surse din ancheta spun că acesta și-a recunoscut faptele însă consideră că nu a greșit atât de grav. Procurorii însă continua cercetările și vor să afle dacă individul a mai comis și alte fapte de acest gen.

Bărbatul de 36 de ani este căsătorit și are acasă doi copii. Unul de grădiniță și o fetiță de vârsta celor pe care el le-a abordat.

Scenele șocante au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în fața unei școli gimnaziale din Cluj-Napoca. După ce fetițele le-au povestit profesorilor cele întâmplate, aceștia l-au identificat pe bărbat și l-au fotografiat, după care au mers direct la poliție. Ieri, individul a fost audiat ore în șir. A recunoscut în fata polițiștilor că și-ar fi dat jos pantalonii și că le-a invitat pe fetițe să vină cu el.

Acum este cercetat pentru corupere sexuală împotriva minorilor și ultraj contra bunelor moravuri, potrivit Stirilor Pro TV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase