DISPARIȚIE. Bătrână în vârstă de 77 de ani din Timișoara, căutată de polițiști

DISPARIȚIE. Bătrână în vârstă de 77 de ani din Timișoara, căutată de polițiști
Publicat: 14/06/2020, 19:25
Actualizat: 15/06/2020, 14:15

O femeie în vârstă de 77 de ani din județul Timiș este căutată de polițiști, după ce ar fi plecat de la domiciliul său și nu s-a mai întors.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 77 de ani, dispărută de pe raza municipiului Timișoara, județul Timiș.

La data de 14 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 77 de ani, din municipiul Timișoara.

La data de 14 iunie, PURZA MARIA ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Timișoara, strada Hărniciei, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.60 m, 65-70 kg., păr cărunt, ochii căprui.

La data dispariției, femeia purta pantaloni de culoare negru.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

O altă femeie, dată dispărută la data de 11 iunie, a fost găsită

O altă femeie, de 86 de ani, dispărută la data de 11 iunie de la domiciliul din comuna Sânpetru de Câmpie, a fost găsită de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu. Bătrâna se afla într-un lan de porumb, întinsă la pământ.

În fapt, în dimineața zilei de 12 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Sânpetru de Câmpie, despre faptul că, mama sa, de 86 ani, din aceeași comună, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 11 iunie şi nu a mai revenit.

Eforturile depuse, au făcut ca la aceeași dată, o echipa formată din doi polițiști ai Secției de Poliție Rurală Râciu, să găsească femeia, întinsă la pământ, la aproximativ 700 de metri de domiciliu, într-un lan de porumb, în stare de semiconștiență.

În urma intervenției prompte a polițiștilor, viața femeii a fost salvată.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase