Doi hoți care fugeau cu o căruță, prinși de polițiști după ce au fost trase focuri de armă

Redactor:
Cosmin Pirv
Doi hoți care fugeau cu o căruță, prinși de polițiști după ce au fost trase focuri de armă
Doi hoți au fost prinși de polițiștii din Olt, în timpul nopții de luni spre marți, după ce au fost trase focuri de armă în plan vertical și în roțile căruței cu care aceștia fugeau de la locul faptei. O a treia persoană, care ar fi participat la furt, a fost identificată și este căutată.

Polițiștii din Olt au fost anunțați de incident de o femeie din comuna Grădinari, care a surprins trei persoane în timp ce îi sustrăgeau bunuri din locuință. Un vecin a sărit în ajutorul femeii, dar cei trei bărbați l-au lovit și apoi au fugit cu o căruță.

„Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului și au plecat în urmărirea acestora. Întrucât aceștia nu s-au supus somației de a opri, polițiștii au executat focuri de armă în plan vertical și asupra anvelopelor atelajului. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale”, transmit reprezentanții IPJ Olt.

Doi dintre bărbați, de 24, respectiv 38 de ani, ambii din municipiul Slatina, au fost conduși la sediul postului de poliție. Cei doi sunt audiați de oamenii legii, fiind cercetați pentru tâlhărie calificată.

O a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, iar polițiștii desfășoară activități în pentru depistarea ei, susțin reprezentanții IPJ Olt.

 

Tags:
Inchide