Doliu în PNL! Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a fost răpus de coronavirus

Doliu în PNL! Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a fost răpus de coronavirus
Doliu în PNL! Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a fost răpus de coronavirus / Foto: Mediafax
Publicat: 12/10/2020, 10:27

Doliu în PNL! Primarul în funcție al municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a murit din cauza COVID-19. Acesta era internat la Institutul Matei Balș și prezenta comorbidități.

Încă un politician a murit din cauza COVID-19, informează Mediafax.

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012 – 2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL.

Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite PNL.

Surse politice declară că Daniel Drăgulin era internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Primarul avea 59 de ani şi comorbidităţi.

Dan Drăgulin a pierdut alegerile din Călărași

Dan Drăgulin nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat semnificativ, scrie digi24.ro.

Alegerile din Călărași pentru funcția de primar au fost câștigate de Marius Grigore Dulce, candidatul PSD și consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi. Potrivit Autorității Electorale Permanente, Daniel Drăgulin a obţinut 32% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43%. Prezența la vot de aproape 40%, în Călărași.

Avertismentul dur al unui medic, după ce tatăl său s-a infectat cu Covid-19: „Este înfiorător… Doamne ajută!”

Dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, a povestit, pe o rețea socială, drama prin care a trecut alături de tatăl ei, după ce acesta a fost infectat cu Covid-19.

„Cam așa arătam acum câteva zile când l-am internat pe tata ca să nu-l pierd!

Este mai bine acum, se recuperează după infecția cu COVID-19 și se odihnește în grija celor de la Sp. Victor Babeș!

Echipa de la Spitalul Slobozia a fost la înălțime! Le mulțumesc! Este înfiorător ce poate să facă acest virus celor 8% care fac forme mai severe! Ceilalți, asimptomatici sunt niște fericiți!

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult