Două femei, de 81 și 98 de ani, rănite în urma unui accident rutier. Mașina în care se aflau s-a răsturnat pe Centura Gherla

Publicat: 03/08/2020, 11:15

Două femei, în vârstă de 98 și 81 de ani, au fost rănite după mașina în care se aflau s-a răsturnat în urma unui accident rutier provocat pe centura orașului Gherla.

La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla un șofer de 77 de ani, din municipiul Dej.

Un conducător auto de 77 de ani care se deplasa pe DN 1C, din direcția Cluj-Napoca spre Dej, în localitatea Buneşti, din cauza faptului că i-a fost distrată atenția, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca, ulterior părăsind partea carosabilă.

Cele două femei au primit asistență medicală de la echipajele SAJ, au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Un șofer fugărit de Poliția Rutieră a reușit să scape după o urmărire ca în filme, prin tot Bucureștiul

Potrivit Brigăzii de Poliție Rutieră, incidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 0.00, când agenții de circulație au făcut semn unui șofer să oprească pe partea dreaptă. Polițiștii susțin că, inițial, bărbatul de la volan a oprit, însă, după ce polițiștii i-au cerut actele, a demarat în trombă.

Totodată, conducătorul auto a acroșat autospeciala de poliție, iar după ce a ajuns pe o stradă laterală a efectuat brusc virajul la stânga și a lovit autospeciala de poliție, care a fost proiectată într-un autovehicul parcat regulamentar”, se arată într-un punct de vedere formulat de Brigada Rutieră la solicitarea Gândul.ro.

Șoferul fugar nu a fost, încă, indentificat de polițiști, în condițiile în care proprietarul de drept al mașinii abandonate nu ar fi putut oferi detalii suficiente legate de acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase