Episcop la Caracal: Crești 15 ani o copilă și vine o jigodie și o ia de lângă tine și își bate joc de ea și o omoară

Episcop la Caracal: Crești 15 ani o copilă și vine o jigodie și o ia de lângă tine și își bate joc de ea și o omoară
Publicat: 04/08/2019, 20:50

Episcopului Slatinei și Romanaților, Presfințitul Sebastian, a oficiat, duminică, la Caracal o slujbă pentru Alexandra, la care au asistat peste o sută de credincioși. El a transmis un mesaj tulburător celor care au mers să se roage pentru fata omorâtă de Gheorghe Dincă.

„Evenimentele acestea care ne-au îngrozit pe toți, mai cu seamă pe cei care aveți fete, tinere, care sunt căutate și preferate de aceste rețele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani și de plăcere. Crești 15 ani o copilă și vine o jigodie și o ia de lângă tine, și își bate joc de ea și o omoară, unul care n-a mișcat un ac ca să crească acel copil”, le-a transmis credincioșilor episcopul.

Acesta s-a rugat, împreună cu cei prezenți, pentru Alexandra și pentru toate victimele traficului de persoane. Presfințitul Sebastian a spus că slujba pe care a făcut-o este un parastas, dar a precizat că și-ar dori să se dovedească „încă o dată incompetența autorităților”, care să fie nevoite să își ceară scuze și să anunțe că Alexandra trăiește.

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut faptele și a spus le-a omorât pe fete.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase