EXCLUSIV. Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?! Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare + DECLARAȚIA LUI REGHE PENTRU GÂNDUL!

EXCLUSIV. Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?! Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare + DECLARAȚIA LUI REGHE PENTRU GÂNDUL!
EXCLUSIV. Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?! Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare
Publicat: 24/09/2022, 13:46

Scandal-monstru în lumea sportului. Poliția a stabilit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai pot apropia unul de celălalt, în urma altercației pe care au avut-o vineri seara. Conform informațiilor obținute de GÂNDUL, impresara din fotbal a încercat să îl provoace pe antrenor și să obțină, astfel, imagini compromițătoare. De asemenea, am aflat ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov.

Cei doi foști parteneri s-au certat foarte tare vineri seara și s-au agresat și fizic, nu doar verbal. Totul s-a terminat la poliție, unde cei doi au stat mai multe ore aducându-și acuzații reciproce în fața oamenilor legii. În prezent, ambii au emise pe numele lor ordine de restricție, iar polițiștii din Snagov continuă cercetările.

În timpul audierilor, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf s-ar fi dus la vila familiei de la Snagov pentru a o amenința. Până la partajarea bunurilor, vila familiei este bun comun, însă Reghecampf a acceptat ca ea să locuiască acolo pentru a nu-i schimba domiciliul fiului lor, Bebeto.

Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?!

Vineri seara, atunci când a izbucnit scandalul-monstru între cei doi soți, Laurențiu Reghecampf a mers acolo fiindcă o instanță i-a instituit program de vizită – prin ordonanță președințială irevocabilă, au spus surse judiciare pentru GÂNDUL.

Ordonanța președințială pe care a obținut-o Reghe de la judecători prevede că el poate să-și viziteze fiul și să petreacă timp cu el fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului.

Conform sursei citate, intervalul este de vineri, de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00. Așa se explică faptul că el s-a dus acolo și a discutat cu Bebeto. Bona angajată de Anamaria Prodan i-a permis să intre în casă și a și anunțat-o telefonic pe impresară, care nu s-a opus.

Atacat în plină stradă

Reghe a vorbit cu Bebeto, care i-a spus că merge la antrenament, iar, după aceasta, antrenorul a plecat către casa nașului lui, aflată în gard în gard de vila în care acum locuiește Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a venit, între timp în zonă, și l-a așteptat să iasă din casa nașilor, atacându-l în plină stradă.

Informațiile obținute de GÂNDUL arată că Anamaria Prodan a venit însoțită de un prieten care era în mașină și care a filmat toată conversația dintre impresară și fostul soț.

Se pare că ea ar fi premeditat totul crezând că Laurențiu va riposta, lucru care, însă, nu s-a întâmplat.

EXCLUSIV. Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?! Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare
EXCLUSIV. Ce căuta, de fapt, Reghecampf la vila familiei de la Snagov?! Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare

Anamaria Prodan riscă până la doi ani de închisoare

Reghecampf intenționează acum să depună o doua plângere pe numele fostei sale soții, în afară de cea care este instrumentată acum de Poliția Ilfov pentru lovire și alte violențe. Cea de-a doua sesizare a organelor penale vizează nerespectarea hotărârii judecătorești.

Codul Penal prevede la art. 287 la alin. 1 că „nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti săvârşită prin a) împotrivirea la executare, prin opunerea de rezistenţă faţă de organul de executare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Așadar, dacă Anamaria Prodan ar fi găsită vinovată pentru această infracțiune, respectiv că nu i-a permis lui Laurențiu Reghecampf ă-și viziteze fiul, ea ar putea chiar să ajungă la închisoare.

Reghecampf: „Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe”

Contactat de GÂNDUL, Laurențiu Reghecampf ne-a declarat în exclusivitate: „

Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce au descoperit medicii la scurt timp după moartea Mioarei Roman. Care e cauza decesului
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ion Țiriac! Moștenitoarea imperiului l-a impresionat cu apariția...
Reacția lui Putin după ce Biden l-a numit „ticălos nebun”
Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de...
Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cel mai mare supermarket din România dispare! Ce companie l-a cumpărat și în ce se...
Un român s-a trezit cu amendă pentru ROVINIETĂ dintr-un motiv bizar
De ce boală cruntă suferea Mioara Roman: Fosta soție a lui Petre Roman a murit...
Ultimele imagini cu Mioara Roman în viață: De ce boală suferea aceasta
Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina...
Zbârnâie telefoanele la cabinetul bossului pentru o domnișoară descurcăreață! Cum se ”tatonează” un post la...
Peste CÂT TIMP se refac PLĂMÂNII atunci când renunți LA FUMAT
BOALA CUMPLITĂ de care suferea MIOARA ROMAN! A primit un diagnostic greșit
Alcoolemia care iese după ce bei o bere. Un polițist a făcut experimentul
Felicitări și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urări de dragoste cu ”Te...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
„La orice cădere să avem o mână întinsă sus, asta înseamnă nădejdea ca Dumnezeu să...