EXCLUSIV. Mesajul lui Selly, după ce ministrul Educației nu a venit la dezbaterea de astăzi: „Eu nu o voi mai contacta pe doamna Anisie, pentru că îmi este clar că nu are de gând să dialogheze cu mine”

EXCLUSIV. Mesajul lui Selly, după ce ministrul Educației nu a venit la dezbaterea de astăzi: „Eu nu o voi mai contacta pe doamna Anisie, pentru că îmi este clar că nu are de gând să dialogheze cu mine”
De ce a lipsit Monica Anisie de la dezbaterea cu vloggerul Selly
Publicat: 09/10/2020, 21:07
Actualizat: 06/04/2021, 15:40

Ministrul Educației, Monica Anisie, era așteptată, alături de vloggerul Selly, la dezbaterea pe tema reformei din educație, care a fost găzduită astăzi de Pro Tv. Aceasta nu s-a prezentat, lăsându-i pe cei câteva sute de mii de urmăritori ai evenimentului să aștepte în zadar. Selly a vorbit în exclusivitate pentru Gândul.ro despre lipsa de asumare a Monicăi Anisie, spunând că a renunțat la orice speranță că între ei va mai exista un dialog: „Eu nu o voi mai contacta pe doamna Anisie, pentru că imi este clar că nu are de gând să dialogheze cu mine.” Apelată de mai multe ori de Gândul.ro, ministrul Educației nu a răspuns, trimițând, în schimb, un SMS: „Trimiteți un mesaj text.”

Selly, resemnat în legătură cu o viitoare dezbatere

Întrebat de Gândul.ro dacă după absența de la dezbaterea de astăzi a primit vreun semnal din partea Ministerului Educației sau din partea Monicăi Anisie, Selly a spus că a fost total ignorat:

„Nu am niciun semnal în legătură cu asta. Mai mult decât atât, am văzut că în cursul zilei de astăzi, doamna Anisie s-a văzut cu reprezentanții Consiliului Elevilor, unde se pare că nu s-a mai temut așa de mult de Covid, așa cum a declarat.

Eu nu am mai încercat să contactez pe nimeni. Cei de la Pro Tv au încercat să o contacteze astăzi toată ziua, la fel cum au făcut-o și cei de la Antena 3 aseară”, a spus Selly pentru Gândul.ro.

Anisie a refuzat dezbaterea cu Selly, dar s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor

În timp ce era așteptată la dezbaterea urmărită de peste 500.000 de oameni, Monica Anisie, care spusese inițial că refuză prezența din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid, a pariticipat la o întrevedere cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor.

Selly a afirmat că nu își dorește să mai încerce organizarea unei noi dezbateri alături de ministrul Educației, subliniind că Monica Anisie îl evită: „Eu nu o voi mai contacta pe doamna Anisie, pentru că imi este clar că nu are de gând să dialogheze cu mine. Măcar s-a văzut cu cei din Consiliul Elevilor, sper că dezbaterea cu ei a fost utilă pentru o eventuală reformă educațională. Chiar sper acest lucru în mod sincer.

Dacă doamna Anisie își dorește, noi o facem cu mare drag. La orice oră eu vin cu mare drag, dar nu voi mai face niciun demers, cum nici nu am făcut. Prima dată când s-a răzgândit, tot dumneaei m-a invitat. Cei de la Pro Tv au avut inițiativa dezbaterii de astăzi. Noi nici nu am inceract să propunem o dezbatere pentru că anticipam că vom fi refuzti din prima”, a declarat Selly pentru Gândul.ro.

Cu toate că Monica Anisie a refuzat dezbaterea, vloggerul are speranța că ecoul acesteia, care a fost urmarită de peste 500.000 de oameni, va mișca lucrurile.

Mie îmi pare rău că în dezbaterea de astăzi nu am apucat să vorbesc despre toate lucrurile despre care doream să vorbesc. Dezbaterea nu a fost foarte bine organizată.

Faptul că este un interes uriaș pentru o reforma educațională s-a văzut clar în numărul mare de oameni care s-au uitat în timp real pe Youtube la această dezbatere. A fost un record pentru platforma Youtube România.

Vreau să le mulțumesc pentru interes celor care au urmărit dezbaterea. Cred că doar prin presiune publică din partea lor, pentru că ei sunt forța- acești oameni care se uită și urmăresc cu interes, pot face cu adevărat o schimbare.

Sper că acest lucru nu se va uita. Eu cu siguranță nu voi uita acest subiect și nu îl voi lasă să treacă”, a punctat vloggerul.

Apelată în mai multe rânduri de reporterii Gândul.ro, Monica Anisie nu a răspuns, trimițând un SMS: „Trimiteți mesaj text.”

Radu Pace
Este licențiat în științe politice la SNSPA. Are un masterat în domeniul politicii europene obținut în urma studiilor urmate la SNSPA și Université mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani