EXCLUSIV – SURSE: Fostul șef al serviciului secret al MAI și Vanessa Youness, implicată în dosarul Microsoft, livrau droguri de mare risc într-o clinică selectă cu circuit închis / Gelu Olteanu, iubita lui și un cetățean britanic, arestați preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri / Drogul, folosit de șamanii din jungla braziliană pentru experiențe psihedelice

EXCLUSIV - SURSE: Fostul șef al serviciului secret al MAI și Vanessa Youness, implicată în dosarul Microsoft, livrau droguri de mare risc într-o clinică selectă cu circuit închis / Gelu Olteanu, iubita lui și un cetățean britanic, arestați preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri / Drogul, folosit de șamanii din jungla braziliană pentru experiențe psihedelice

Pentru fiecare sesiune de consum de droguri în cadrul presupuselor tratamente sau „ședințe de șamanism”, aceștia încasau 500 de euro de la fiecare persoană. La aceste întâlniri participau chiar și câte 40 de persoane.

În cadrul sesiunilor de consum de drogurile era cosumat DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conține AYAHUASCA, folosit de șamanii din jungla braziliană, au declarat surse în exclusivitate pentru GÂNDUL.info.

Se pare că 5 grame de DMT costă 380 de dolari, 10 grame costă 700 de dolari iar 20 de grame, 900 de dolari, potrivit buymedstoday.com.

De asemenea, locația unde aveau loc aceste „întâlniri”, o vilă din județul Dâmbovița unde își are sediul o clinică, era pusă la dispoziția clienților de către Lishman Thomas, un cetățean britanic.

Gelu Oltean este el care ar fi luat banii în urma întâlnilor, au declarat surse în exclusivitate pentru GÂNDUL.info. Acesta ar fi pus totul la cale în complicitate cu iubita lui, Vanessa Youness.

Procurorii DIICOT au deschis ancheta în urmă cu mai mult timp, iar alte persoane complice au fost arestate de către aceștia. Într-unul dintre cele trei dosare deschise de DIICOT, o persoană a făcut un denunț în care apare numele lui Gelu Oltean.

Toate cele trei dosare ale DIICOT vizează o rețea mult mai mare în cadrul căreia a activat și Gelu Oltean.

Cine este Gelu Oltean

În 25 februarie 2019, Evenimentul Zilei a publicat un interviu cu Gelu Oltean în care acesta a declarat despre substanța interzisă „Ayahuasca”, care ar fi fost folosită la întâlnirile din cadrul clinicii, că „este un tratament de purificare a sufletului, a minții și a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta”.

Gelu Oltean este considerat omul de încredere al lui Virgil Ardelea, supranumit „Vulpea”, fost șef al Doi și-un sfert, din cadrul serviciului de informații MAI.

În 1997, Virgil Ardelean a fost numit șef al Poliției Capitalei iar Gelu Oltean a devenit purtătorul lui de cuvânt. Ulterior, Virgil Ardelean fost umit în cadrul serviciilor de informații, unde Gelu Oltean l-a urmat.

Gelu Oltean a avut două mandate la șefia Direcția Generală de Protecție Internă iar în 2007 a fost coordonatorul echipei de polițiști români care a mers în Italia pentru a colabora cu autoritățile locale în „Cazul Mailat”.

Cine este Vanessa Youness

Vanessa Amal Youness a fost cercetată de DNA în cadrl anchetei referitoare la licențele Microsoft întrucât aceasta ar fi primit un milion de euro drept mită.

De asemenea, aceasta ar fi fost apropiată de fostul premier și a fost trimisă în judecată pentru trafic de influență la sfâșitul lunii ianuarie (n. r. anul acesta).

Procurorul DNA George Matei a deferit-o Justiției după ce a strâns probe conform cărora Vanessa Youness ar fi cerut mită un milion de euro și ar fi și primit-o de la oamenii de afaceri Claudiu Florică și Dinu Pescariu pentru atribuirea unui contract IT, în 2011.

Ce este DMT-ul sau dimetiltriptamina, substanța psihedelică interzisă care ar fi fost folosită în cadrul sesiunilor organizate de Gelu Oltean și iubita lui, Vanessa Youness

DMT-ul este o substanță psihoactivă, mai precis un halucinogen din familia triptamintelor, care se poate găsi în anumite plante și arbori, dar care este produsă în mod natural și de mamifere și chiar de om, la nivelul glandei pineale.
DMT-ul poate fi sintetizat și administrat în diferite metode, însă cea mai folosită este fumatul.

De exemplu, amestecul șamanic Ayahuasca, are la bază DMT-ul și se admnistrează oral prin intermediul unui inhibitor numit MAOI. Amesteul este folosit cu precădere de anumite triburi amerindiene din Amazon și nu numai. Ceremoniile cu amestecul Ayahuasca sunt realizate în scopul obținerii unei evoluții spirituale sau vindecătoare. Ceremonia este de obicei recomandată atunci când individul ajunge la maturitate.

Se pare că acest drog a fost folosit în cadrul sesiunilor organizate de Gelu Oltean și iubita lui Vanessa Youness, cu ajutorul cetățeanului britanic Thomas Lishman.

Știre în curs de actualizare…

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna