EXCLUSIV – SURSE: Fostul șef al serviciului secret al MAI și Vanessa Youness, implicată în dosarul Microsoft, livrau droguri de mare risc într-o clinică selectă cu circuit închis / Gelu Olteanu, iubita lui și un cetățean britanic, arestați preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri / Drogul, folosit de șamanii din jungla braziliană pentru experiențe psihedelice

EXCLUSIV - SURSE: Fostul șef al serviciului secret al MAI și Vanessa Youness, implicată în dosarul Microsoft, livrau droguri de mare risc într-o clinică selectă cu circuit închis / Gelu Olteanu, iubita lui și un cetățean britanic, arestați preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri / Drogul, folosit de șamanii din jungla braziliană pentru experiențe psihedelice

Pentru fiecare sesiune de consum de droguri în cadrul presupuselor tratamente sau „ședințe de șamanism”, aceștia încasau 500 de euro de la fiecare persoană. La aceste întâlniri participau chiar și câte 40 de persoane.

În cadrul sesiunilor de consum de drogurile era cosumat DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conține AYAHUASCA, folosit de șamanii din jungla braziliană, au declarat surse în exclusivitate pentru GÂNDUL.info.

Se pare că 5 grame de DMT costă 380 de dolari, 10 grame costă 700 de dolari iar 20 de grame, 900 de dolari, potrivit buymedstoday.com.

De asemenea, locația unde aveau loc aceste „întâlniri”, o vilă din județul Dâmbovița unde își are sediul o clinică, era pusă la dispoziția clienților de către Lishman Thomas, un cetățean britanic.

Gelu Oltean este el care ar fi luat banii în urma întâlnilor, au declarat surse în exclusivitate pentru GÂNDUL.info. Acesta ar fi pus totul la cale în complicitate cu iubita lui, Vanessa Youness.

Procurorii DIICOT au deschis ancheta în urmă cu mai mult timp, iar alte persoane complice au fost arestate de către aceștia. Într-unul dintre cele trei dosare deschise de DIICOT, o persoană a făcut un denunț în care apare numele lui Gelu Oltean.

Toate cele trei dosare ale DIICOT vizează o rețea mult mai mare în cadrul căreia a activat și Gelu Oltean.

Cine este Gelu Oltean

În 25 februarie 2019, Evenimentul Zilei a publicat un interviu cu Gelu Oltean în care acesta a declarat despre substanța interzisă „Ayahuasca”, care ar fi fost folosită la întâlnirile din cadrul clinicii, că „este un tratament de purificare a sufletului, a minții și a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta”.

Gelu Oltean este considerat omul de încredere al lui Virgil Ardelea, supranumit „Vulpea”, fost șef al Doi și-un sfert, din cadrul serviciului de informații MAI.

În 1997, Virgil Ardelean a fost numit șef al Poliției Capitalei iar Gelu Oltean a devenit purtătorul lui de cuvânt. Ulterior, Virgil Ardelean fost umit în cadrul serviciilor de informații, unde Gelu Oltean l-a urmat.

Gelu Oltean a avut două mandate la șefia Direcția Generală de Protecție Internă iar în 2007 a fost coordonatorul echipei de polițiști români care a mers în Italia pentru a colabora cu autoritățile locale în „Cazul Mailat”.

Cine este Vanessa Youness

Vanessa Amal Youness a fost cercetată de DNA în cadrl anchetei referitoare la licențele Microsoft întrucât aceasta ar fi primit un milion de euro drept mită.

De asemenea, aceasta ar fi fost apropiată de fostul premier și a fost trimisă în judecată pentru trafic de influență la sfâșitul lunii ianuarie (n. r. anul acesta).

Procurorul DNA George Matei a deferit-o Justiției după ce a strâns probe conform cărora Vanessa Youness ar fi cerut mită un milion de euro și ar fi și primit-o de la oamenii de afaceri Claudiu Florică și Dinu Pescariu pentru atribuirea unui contract IT, în 2011.

Ce este DMT-ul sau dimetiltriptamina, substanța psihedelică interzisă care ar fi fost folosită în cadrul sesiunilor organizate de Gelu Oltean și iubita lui, Vanessa Youness

DMT-ul este o substanță psihoactivă, mai precis un halucinogen din familia triptamintelor, care se poate găsi în anumite plante și arbori, dar care este produsă în mod natural și de mamifere și chiar de om, la nivelul glandei pineale.
DMT-ul poate fi sintetizat și administrat în diferite metode, însă cea mai folosită este fumatul.

De exemplu, amestecul șamanic Ayahuasca, are la bază DMT-ul și se admnistrează oral prin intermediul unui inhibitor numit MAOI. Amesteul este folosit cu precădere de anumite triburi amerindiene din Amazon și nu numai. Ceremoniile cu amestecul Ayahuasca sunt realizate în scopul obținerii unei evoluții spirituale sau vindecătoare. Ceremonia este de obicei recomandată atunci când individul ajunge la maturitate.

Se pare că acest drog a fost folosit în cadrul sesiunilor organizate de Gelu Oltean și iubita lui Vanessa Youness, cu ajutorul cetățeanului britanic Thomas Lishman.

Știre în curs de actualizare…

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Am prins-o! Oana Roman își cumpără așa-zisele 'rochii de firmă' de la tarabă, la periferia...
Reacție dură în familia lui Reghecampf, după ce antrenorul ar fi petrecut în Grecia cu...
Corina Bud, cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele din România, la plajă
Sfâşietor. Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram, după ce Monica şi Mr....
Simona Halep sare în apărarea lui Simone Biles, după valul de critici la adresa gimnastei:...
Cel mai DUR BOMBARDAMENT asupra unui oraş din România! Mii de bombe au transformat locul...
INTERVIURI 31 iulie, Ziua orgasmului. Ce relaţie avem cu orgasmul?
Zece secrete bizare care te ajută să reduci cheltuielile cu carburantul. La unele nu te-ai...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Un șofer de 90 de ani, care nu își mai amintea drumul spre casă, a...
Am prins-o! Oana Roman își cumpără așa-zisele 'rochii de firmă' de la tarabă, la periferia...
Care este DURATA normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
Comoara pe care România stă, dar nu o valorifică. O tonă se vinde cu 200.000...
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la...
Vedetă de 19 ani, în plină ascensiune, ucisă la cinematograf. Lumea, în stare de șoc
Divorț bombă în familia Clejanilor. S-au despărțit în secret. Judecătorii au desfăcut căsătoria
Reghecampf, lovitură fatală pentru Anamaria Prodan. Antrenorul renunță la tot
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Uită de cumpărarea sau de închirierea unei locuinţe. Un oraş superb din Italia te va...