EXCLUSIVITATE. Informație de ultimă oră: Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus! A fost internat în urmă cu puține momente! (SURSE)

EXCLUSIVITATE. Informație de ultimă oră: Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus! A fost internat în urmă cu puține momente! (SURSE)
Sursă Foto: Marcel Pavel, Facebook
Publicat: 17/06/2020, 22:44
Actualizat: 01/07/2020, 10:42

BREAKING NEWS. Cântărețul Marcel Pavel, despre care se știa încă de ieri că este suspect de coronavirus și care aștepta analizele testelor, a fost internat miercuri seară, după ce s-a confirmat că este pozitiv, susțin surse medicale în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO.

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost foarte activ în ultimele săptămâni, dar de câteva zile starea de sănătate i se depreciase. Interpretul  a pus problemele medicale pe seama faptului că ar fi răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”. În cursul zilei de miercuri a fost supus unui prim test de depistare pentru COVID-19, iar în urmă cu puține momente ar fi fost transportat la spital – conform surselor noastre – după ce testele au evidențiat faptul că este pozitiv.

Vedeta susținuse că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, iar de cealaltă parte, familia lui nu acuzase nicio problemă. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat miercuri dimineață Marcel Pavel.

Celebrul cântăreț a lansat recent un nou single, „Zâna mea frumoasă din poveşti“ şi a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de la Antena 1, „Te cunosc de undeva“, în cadrul căruia este concurent.  De asemenea, Marcel Pavel a avut recent şi câteva apariţii TV. Acesta a apărut și în emisiunea „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, unde a mers pentru a-și promova piesa recent lansată.

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balșoi din Moscova Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani). Reporterii GÂNDUL.RO au încercat să-l contacteze pe cunoscutul cântăreț în urmă cu puțin timp, dar acesta nu a răspuns.

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase