Fără pașaport, bani sau telefon mobil. Cum a găsit poliția spaniolă o româncă răpită și sechestrată la Madrid prin metoda „lover boy”

Fără pașaport, bani sau telefon mobil. Cum a găsit poliția spaniolă o româncă răpită și sechestrată la Madrid prin metoda lover boy
Publicat: 09/01/2020, 18:03

După mai multe investigații cu privire la posibilele locații ale victimei, agenții au ajuns la casa din san Blas.Locuitorii casei, care s-au dovedit a fi partenerul victimei și două rude ale acestuia, au negat inițial să cunoască femeia pe care o căutau, care ulterior a fost localizată ascunsă în bucătăria proprietății. Fără pașaport, bani sau telefon mobil, scrie ziarulromanesc.es.

Acesta a fost arestat în timpul operațiunii, la fel și două rude ale acestuia, care o supravegheau să nu evadeze și o însoțeau pe femeie în cazul în care voia să iasă din casă.

Femeia a spus că a ajuns în Spania la începutul anului 2019, după ce a inițiat o relație romantică pe Facebook cu un conațional cu domiciliul în Madrid. După sosire, au început problemele.

A început să fie constrânsă să renunțe la ieșiri și să sufere rele tratamente din momentul în care a decis să-și caute un loc de muncă. În plus, a fost împiedicată să se întoarcă în țară, așa cum ea și-a dorit.

După eliberare, femeia a fost transferată pentru a fi asistată de personal medical și pentru a primi protecție, întrucât nu avea mijloace de susținere sau cunoștințe în Spania.

Cei arestați pentru presupusa lor implicare în infracțiuni de detenție ilegală și rele tratamente au fost aduși în fața justiției, a informat Poliția din Madrid, într-un comunicat de presă.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A intrat în presă accidental, după ce a câștigat un concurs la un post local de televiziune din Constanța, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase