Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj dur, după ce în media au apărut imagini cu jurnalistul decedat: „Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie”

Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj dur, după ce în media au apărut imagini cu jurnalistul decedat: Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie
Publicat: 20/03/2018, 21:22
Actualizat: 21/03/2018, 09:17

Redăm mesajul integral

„Acesta este un apel catre toti jurnalistii din Romania, care fie ca l-au cunoscut pe tatal meu sau nu, fie ca au lucrat alaturi de el sau nu, mi-as dori sa imi fie alaturi in aceste momente dureroase.

Au existat pentru cateva ore astazi imagini cu trupul neinsufletit al parintelui meu pe site-uri ale unor publicatii de presa, carora tin sa le multumesc ca au inteles sa le elimine totusi.

Imi doresc ca imaginea publica a tatalui meu sa ramina asa cum a fost si pana acum, cu bunele si cu relele ei. Imaginile de dupa trecerea lui in nefiinta nu constituie nimic altceva decat o goana trista dupa senzational si nu face niciun serviciu publicului romanesc.

Am cerut si am primit ajutorul casei de avocatura Biris-Goran, care ma va sprijini in continuare in demersul meu. Tot ceea ce sper este ca nu o sa fie nevoie.

Tatal meu a fost unul dintre luptatorii pentru demnitate, si va rog sa ii tratati trecerea cu demnitate. Eu cred ca merita.

Anastasia Gheorghe”