Filiala PNL Sector 1, către primarul Clotilde Armand: „Încetați abuzurile, respectați rectificările și hotărârile de consiliu local anterioare”

Filiala PNL Sector 1, către primarul Clotilde Armand: „Încetați abuzurile, respectați rectificările și hotărârile de consiliu local anterioare”
Clotilde Armand / Sursă Foto: Mediafax FOTO
Publicat: 23/09/2021, 21:10
Actualizat: 23/09/2021, 21:28

Într-un text publicat pe pagina de Facebook, reprezentanții PNL Sector 1 spun că primarul Clotilde Armand a părăsit din nou ședința de Consiliu Local. Aceștia transmit că PNL nu votează nicio rectificare până când edilul nu va da drumul proiectelor care s-au votat și sunt deja bugetate.

În același mesaj, liberalii îi transmit primarului că în condițiile în care rectificările și hotărârile de consiliu local anterioare nu vor fi respectate, proiectele vor stagna.

„Încetați abuzurile”

Doamna primar a părăsit din nou ședinta de Consiliu Local si s-a dezlănțuit cu manie proletara pe Facebook. Era previzibil, se întâmpla de fiecare data. Si ca de fiecare data, minte si dezinformează, fix ca Tudorache-PSD, zis diamant. In mandatul trecut, primarul Tudorache șantaja PNL sa-i treacă aberațiile de rectificări bugetare pretinzând ca nu pot fi platite bursele copiilor si nu pot fi reparate școlile. FALS. La fel procedează si acum doamna Armand, adăugând jigniri, evident. O noua dezamagire de la “partenerul” PNL din primăria sectorului 1, cu care nimeni nu mai poate lucra, evident. Toata lumea începe sa se lămurească de asta, inclusiv City Managerul adus de doamna primar cu surle si trâmbițe (înțelegem ca azi si-a înaintat demisia, intr-un șir lung de plecări din primărie).
PNL a anunțat însă încă de la prânz că nu votează nicio rectificare pana când primarul nu va da drumul proiectelor VOTATE (inclusiv de USRPLUS) si BUGETATE (inclusiv de USRPLUS) in Consiliul Local. Proiecte băgate la sertar, pentru ca erau lovite de păcatul capital de a fi inițiate de PNL.
Amintim dintre acestea: 10 milioane de lei pentru amenajarea unor spații verzi și parcări în zonele rezidențiale aglomerate; construirea unui centru de transplant multi-organ în cadrul Spitalului Sf. Maria; reparații exterioare la ambulatoriul Grigore Alexandrescu; proiect pilot în premieră, „Sectorul 1 de verde”, prin care mai multe școli vor deveni clădiri independente din punct de vedere energetic (prin panouri solare și fotovoltaice, pompe de căldură, grădini urbane etc.); prima parcare subterană modernă din cartierul Aviației (zona Burileanu); construcția de creșe noi; primul proiect pilot de „pocket park-uri” din București; primul centru integrat din România dedicat copiilor cu sindrom Down din România.
Dintre acestea, doar ultimul proiect a primit o parte din finanțare, după ce primarul a cedat presiunilor publice din partea cetățenilor șocați de comportamentul manifestat în Consiliul Local, când proiectul a fost retras abuziv de primar de pe ordinea de zi, doar pentru că PNL refuzase să voteze un alt proiect ilegal. Nici acum proiectul nu a primit suma solicitată și stabilită prin buget, ci mult mai puțin.
Deci, doamna primar, lăsați minciunile, că nu mai prind la nimeni, in afara de “consilierii” dvs apropiați, care nu va sfătuiesc deloc bine. Încetați abuzurile, respectați rectificarile si hotărârile de consiliu local anterioare (inclusiv cea cu publicarea TUTUROR contractelor pe site-ul primăriei) si veți avea in PNL un partener”, scrie în mesajul postat pe Facebook de Filiala PNL Sector 1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Sonda Voyager 1 comunică în sfârșit cu Pământul după luni bune de mesaje fără sens