Focar de infecție într-un bloc din Piatra Neamț. Locatarii reclamă un vecin: ”Ne terorizează, bate în uși, strigă, țipă”

Focar de infecție într-un bloc din Piatra Neamț. Locatarii reclamă un vecin: ”Ne terorizează, bate în uși, strigă, țipă”
Focar de infecție într-un bloc din Piatra Nemț / Sursă FOTO: Pixabay - Ilustrativ
Publicat: 17/01/2022, 18:46
Actualizat: 17/01/2022, 19:11

Locatarii unui bloc din Piatra Neamț sunt deranjați de un vecin, care locuieşte într-un focar de infecţie. Garsoniera acestuia este plină de gunoi și atrage astfel în bloc gândaci şi şobolani, spun vecinii.

Bărbatul nu a stat nici în carantină când a fost bolnav de COVID-19. Vecinii au apelat de mai multe ori la Poliţie, însă fără succes, relatează Antena3.

De mai multe ori, acesta ar fi lăsat apa deschisă și i-a inundat pe vecini.

Tatăl bărbatului îi mai face vizite din când în când şi încearcă să îl ajute, însă nici el nu are succes.

Reprezentanții asociației de locatari spun că au sesizat autoritățile, dar fără niciun rezultat. Mai nou, la ultimul control, când a fost transportat la spital, a fost depistat cu SARS-CoV-2.

„Ne terorizează ca locatari, bate în uși, strigă, țipă. A fost ridicat de Poliție, a fost dus la Psihiatrie, la spital. A stat patru zile, i s-au făcut toate analizele si s-a constatat că e bolnav COVID. De acolo a fugit, ne-a confirmat doctorul, că și el era disperat că nu știe cum a plecat din secția de Psihiatrie”, spune un vecin.

Pentru a pune capăt acestor probleme cauzate locatarilor, tatăl bărbatului spune că vrea să vândă garsoniera, chiar dacă fiul său va rămâne pe străzi.