FOCURI DE ARMĂ în lanul de porumb. Atacat cu BÂTE și TOPOARE de hoți, primarul din Butimanu împușcă UN CAL

FOCURI DE ARMĂ în lanul de porumb. Atacat cu BÂTE și TOPOARE de hoți, primarul din Butimanu împușcă UN CAL
Publicat: 04/10/2018, 18:07

Primarul din Butimanu Gabriel Dragnea a povestit corespondentului Mediafax, că incidentul s-a petrecut joi dimineață, când a fost sunat de unchiul său, administrator la firma soției. Acesta i-a spus că în timp ce se afla pe câmp, la munci agricole, alături de alți doi lucrători, a observat trei căruțe și mai mulți indivizi care furau porumb.

„Când unchiul meu s-a dus către ei, au devenit violenți și l-au atacat cu topoare și bâte. Unul dintre cei doi lucrători este în stare gravă, la Spitalul Floreasca, celălalt și unchiul au leziuni ușoare”, a declarat Dragnea.

Edilul a sunat la Poliție, iar apoi s-a dus să vadă ce se întâmplă, dar a fost, la rândul său, atacat. Pentru a scăpa, a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical.

„Pe câmp m-am intersectat cu ei. Am oprit mașina și m-au atacat cu topor, bâtă, șipcă. Erau 10-12 persoane. Eu sunt deținător legal de armă și am tras cu pistolul cu bile de cauciuc 2-3 focuri, în aer. Așa au plecat”, a povestit edilul.

Polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Butimanu fac cercetări pentru lovire sau alte violențe, distrugere și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Primarul este cercetat pentru că a tras cu arma și a rănit un cal.

„Polițiștii au fost sesizați că doi bărbați, în timp ce fertilizau un teren, situat pe un câmp din Butimanu, cu ajutorul unui tractor, ar fi fost agresați de mai mulți bărbați. Unul dintre cei doi, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, un alt bărbat este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor după ce ar fi folosit o armă neletală supusă autorizării, ar fi executat 3 focuri, rănind o cabalină”, arată Poliție Dâmbovița.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase