Fosta înotătoare Camelia Potec a plecat de urgență de la Jocurile Olimpice, după ce tatăl său a murit

Fosta înotătoare Camelia Potec a plecat de urgență de la Jocurile Olimpice, după ce tatăl său a murit
A murit tatăl Cameliei Potec
Publicat: 30/07/2021, 20:06

Fosta înotătoare Camelia Potec a primit, în timp ce se afla la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vestea că tatăl său a încetat din viață, potrivit ProSport.

Grigore Potec, în vârstă de 67 de ani, a fost gasit fără suflare în propria locuință, după ce a suferit un infarct, conform debraila.ro.

Inginer și om de afaceri, Grigore Potec a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012, scrie sursa citată.

Camelia Potec a plecat de urgență din Japonia

Fratele Cameliei Potec a făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând că înmormântarea lui Grigore Potec va avea loc pe data de 1 august.

Camelia Potec a plecat de urgență din Japonia și va ajunge direct la Brăila, acolo unde este depus tatăl ei.

„Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. GRIGORE POTEC.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!”, a fost mesajul lui Alexandru Potec.

Grigore Potec a fost implicat în urmă cu patru ani într-un grav accident rutier, după ce masina pe care o conducea a lovit un cal lăsat nesupravegheat. Atunci, bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase