Foștii pacienți ai medicului erou de la Piatra Neamț susțin că nu lua șpagă: „A scos bancnotele şi mi le-a dat înapoi” / „Nu a primit nicio atenție, doar un «mulțumesc»”

Redactor:
Alexandra Mortu
Foștii pacienți ai medicului erou de la Piatra Neamț susțin că nu lua șpagă: „A scos bancnotele şi mi le-a dat înapoi” / „Nu a primit nicio atenție, doar un «mulțumesc»”
Foștii pacienți ai medicului erou de la Piatra Neamț susțin că nu lua șpagă: „A scos bancnotele şi mi le-a dat înapoi” / „Nu a primit nicio atenție, doar un «mulțumesc»” / Sursă FOTO: Cătălin Ioan Denciu - Facebook

Foștii pacienți ai medicului erou de la Piatra Neamț, Cătălin Denciu, care și-a riscat propria viață pentru a-i salva pe bolnavii imobilizați la pat, susțin că acesta era unul din cadrele medicale care nu accepta șpagă, ci își făcea meseria fiind „un mare om”.

Un fost pacient al medicului erou a povestit într-o postare pe Facebook despre întâlnirea pe care a avut-o cu medicul care i-a fost anestezist când a fost supus unei operații.

Fost judecător, despre cum medicul erou a refuzat să îi primească mita

„Mi-a fost anestezist la o operaţie. După, deşi fusesem avertizat, m-am dus la el cu o carte a mea. A luat-o zîmbind, dar mi-a spus: Sper că nu aţi pus ceva în ea. Eu am dat din umeri. El a foiletat cartea, a scos din ea bancnotele şi mi le-a dat înapoi. Eroii sînt oameni simpli şi normali”, a scris pe Facebook Geo Moroșanu, fost judecător la Bicaz și Piatra Neamț.

Ulterior, la postarea acestuia au comentat și alți foști pacienți ai doctorului Cătălin Denciu, care au povestit despre refuzurile pe care le-au primit din partea acestuia când i-au oferit șpagă.

  • „Și la operația mea tot el a fost anestezist. Nu a cerut nimic, nu a primit nicio atenție! Doar un «mulțumesc»! Aceștia sunt adevărații doctori!”
  • „Și la operația mea de cezariană a fost tot dumnealui ca și anestezist, iar soția ca și medic curant ginecolog. Oameni deosebiți. Dl doctor nu a primit nimic! Sănătate multă și putere atât lui cât și familiei pentru a putea depăși aceasta grea încercare a vieții.”
  • „Dumnezeu să-l ajute! Și eu când i-am oferit ceva, mi-a spus ca am acasă o prințesă, să-i cumpăr ei ceva, el și a făcut meseria, un mare OM”
  • „Și eu am fost avertizată să nu încerc cu ceva la dumnealui, că nu va primi așa că nu îmi rămâne decât să mă rog pentru el să îi dea Dumnezeu multă, multă sănătate!”

Medicul de la Spitalul Județean Piatra Neamț rănit în incendiul care a izbucnit la unitatea sanitară în cursul zilei de ieri, în urma căruia a suferit arsuri grave, este transferat la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, pentru tratament de specialitate, a informat Ministerul Apărării Naționale.

Foștii pacienți ai medicului erou de la Piatra Neamț susțin că nu lua șpagă: „A scos bancnotele şi mi le-a dat înapoi” / „Nu a primit nicio atenție, doar un «mulțumesc»”
Medicul-erou este transferat la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, pentru tratament de specialitate

Transferul medicului care a suferit arsuri grave în urma incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț se realizează cu un avion C-27J Spartan al Forţelor Aeriene Române, în condiţii speciale, cu asistenţă medicală specializată asigurată, pe toată durata transportului, de o echipă din cadrul Ministerului Apărării Naționale și SMURD București, a transmis, duminică dimineața, MApN.

 

 

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
IREAL! Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care a...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
Soția lui Michael Schumacher a scos la vânzare vila de lux din Elveția! Motivul deciziei...
Cum vor arăta noile tramvaie ale Bucureștiului. Sunt produse în România, 100 vor fi cumpărate...
OMS trage un semnal de alarmă privind "super-bacteriile". Bacteriile rezistente la antibiotic ar putea ucide...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Expert în vaccinuri: Vaccinarea în masă ar putea fi „un pas mic împotriva virusului și...
IREAL! Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care a...
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Surpriză mare la Kaufland, se vinde din nou produsul de care românii au fost îndrăgostiți....
BOMBĂ! Cătălin Moroșanu, despre cine va câștiga Survivor România. Anunțul surpriză ai Faimosului
Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”, dezvăluit. Puțini se așteptau la asta
ULTIMA ORĂ! O moarte fulgerătoare. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face. Ştirea...
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
×