Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir despre dosarul său: Credeați că statul paralel a murit? Mâine îl vedem

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir despre dosarul său: Credeați că statul paralel a murit? Mâine îl vedem
Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir spune că vineri dimineață, când se judecă la Curtea de Apel București dosarul său, „statul paralel" va ieși la iveală, acesta subliniind că atunci când justiția este coruptă avem de-a face cu cea mai „mârșavă" formă de corupție.

„Credeati ca statul paralel a murit? Nu! Doar isi ascunde mai bine, mai pervers, mai subversiv, acoperitii si mizeria. Coruperea justitiei este cea mai marsava forma de coruptie! Statul paralel scoate capul doar planificat, la ordin. Maine dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, statul paralel scoate capul in toata splendoarea lui ca sa il vedem cu totii. La orele 10.45 fix si ceva. Curaj. Orice vreme-si are vremea”, a scris pe pagina sa de Facebook Daniel Dragomir.

Precizările vin în contextul în care, vineri dimineață, la Curtea de Apel București se judecă, în apel, dosarul în care fostul ofițer SRI a fost acuzat de fals în înscrisuri.

În primă instanță, Daniel Dragomir a fost condamnat în decembrie 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participației improprii.

Soția sa, Marinela Zoica Dragomir, a fost condamnată tot la un an de închisoare cu suspendare.

Inchide