Fostul student care a ucis și tranșat un bărbat împreună cu iubita sa se căsătorește în închisoare cu o ucraineană

Fostul student care a ucis și tranșat un bărbat împreună cu iubita sa se căsătorește în închisoare cu o ucraineană
Publicat: 26/03/2015, 12:40

La Primăria Arad a fost afișată „declarația de căsătorie” a lui Florea Raul-Sergiu, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul din actul de identitate în Baia de Criș, județul Hunedoara, fiind vorba despre fostul student la Medicină care a ucis și tranșat un bărbat, în vara anului 2009, crimă la care a luat parte și iubita sa de atunci Carmen Bejan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit informațiilor afișate la Primăria Arad și pe site-ul instituției, Florea se va căsători cu o fată de 22 de ani, Kalioglo Ina, din Ucraina, localitatea Novoselskoe.

„În temeiul art. nr. 285 din Codul Civil, orice persoană poate face opoziție la căsătorie dacă există un impediment legal sau dacă alte cerințe ale legii nu sunt îndeplinite. Opoziția la căsătorie se face numai în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 10 zile de la data afișării”, anunță Primăria Arad.

Surse din cadrul Penitenciarului Arad, unde Florea își ispășește pedeapsa, au declarat că a fost anunțată cununia, care va avea loc la începutul lunii aprilie. Florea a cerut însă discreție asupra evenimentului și nu a vorbit despre viitorea soție și împrejurările în care a cunoscut-o. Conform surselor citate, viitoare sa soție este studentă în Arad.

În vara anului 2009, cadavrul tranșat al unui bărbat a fost găsit într-o mașină aflată în fața unui cămin studențesc din Timișoara. Sergiu Florea și Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani, studenți la Universitatea de Medicină din Timișoara, au fost arestați în 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzația de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. În urma audierilor, încadrarea juridică pentru studenta arestată a fost schimbată în omor. Totodată, cei doi au fost supuși unei expertize psihologice la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”, care să ateste dacă au avut sau nu discernământ în momentul în care au comis crima.

Sergiu Florea și Carmen Bejan au fost trimiși în judecată, în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav și profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranșat pe bărbatul pe care l-au ucis. Tribunalul Timiș a prelungit apoi mandatele de arestare în cazul celor doi.

Totodată, Florea a fost transferat din arestul Poliției Timiș la Penitenciarul din Timișoara, iar Carmen Bejan a fost transferată la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad.

În mai 2010, cei doi tineri au fost condamnați de Tribunalul Timiș la câte 16 ani de închisoare cu executare, sentința fiind atacată cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timișoara. În 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timișoara i-a condamnat pe Carmen Bejan și Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare. Totodată, instanța i-a obligat pe aceștia să plătească familiei victimei despăgubiri materiale de 20.000 de euro.

Decizia a fost însă atacată, iar în iunie 2011, instanța supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan și Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare. Atunci, instanța supremă a respins recursurile celor doi studenți, astfel că aceștia au rămas cu condamnarea primită la Curtea de Apel Timișoara.

Ulterior, Carmen Bejan s-a căsătorit, în 11 aprilie 2012, în Penitenciarul Arad, cu fostul deținut Claudiu Șatran, cu care rămăsese însărcinată. În luna mai 2012, Carmen Bejan a născut un băiat la Spitalul Universitar de Urgență București, dar acesta a murit la naștere din cauza unor malformații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...