Fotoreporter polonez bătut și tâlhărit în tren în județul Arad. Bărbatul venise dintr-o regiune înfrățită pentru a face un reportaj

Fotoreporter polonez bătut și tâlhărit în tren în județul Arad. Bărbatul venise dintr-o regiune înfrățită pentru a face un reportaj
Publicat: 27/06/2012, 14:22
Actualizat: 27/06/2012, 16:46

Un fotoreporter din Polonia a ajuns la Spitalul Județean din Arad după ce a fost bătut și tâlhărit într-un tren, el reclamând Poliției că incidentul a avut loc marți seară, în județul Arad, unde urma să facă un reportaj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fotoreporterul, care are 45 de ani, a făcut reclamația la Poliția Feroviară Arad, imediat ce a coborât din tren în gara din municipiu, afirmând că a fost bătut.

Incidentul a avut loc între Curtici și Arad, la scurt timp după ce trenul a intrat în țară, bărbatul reclamând că i-au fost furate lucrurile personale, între care două aparate de fotografiat și o cameră video.

Bărbatul era rănit, iar polițiștii au chemat o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad.

„Bărbatul era confuz și i s-au făcut analize generale și un computer tomograf. S-a constatat că avea un traumatism cranian, o contuzie cervicală și îi curgea sânge din nas. A stat în spital câteva ore, după care a dorit să părăsească unitatea pe propria răspundere, semnând în acest sens”, a declarat, miercuri, managerul spitalului, Teodora Olariu.

Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Arad a confirmat existența unei sesizări în acest caz de tâlhărie, afirmând că au fost începute cercetări.

Fotoreporterul polonez provine din orașul Opole, care este centrul adminsitrativ al voievodatului cu același nume, și urma să facă un reportaj despre județul Arad, care este înfrățit cu această regiune. Jurnalistul urma să participe, la sfârșit de săptămână, și la un festival internațional de gastronomie, organizat de Consiliul Județean Arad.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Arad, jurnalistul și-a exprimat dorința de a părăsi țara, iar instituția caută soluții pentru a-i asigura întoarcerea în Polonia.