Fratele lui Mirel Rădoi S-A ARUNCAT de la etaj. Bărbatul era în proces de DIVORȚ

Fratele lui Mirel Rădoi S-A ARUNCAT de la etaj. Bărbatul era în proces de DIVORȚ
Publicat: 11/02/2019, 14:56

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, a fost transportat la spital, luni, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia.

Surse din Poliție susțin că ar fi vorba despre fratele fotbalistului Mirel Rădoi, care se află în proces de divorț cu soța.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au deschis o anchetă pentru a se stabili dacă este vorba despre accident sau tentativă de sinucidere.

Potrivit prosport.ro, Mihai Nicușor Rădoi ar fi încercat să se sinucidă din cauza relației tensionate cu actuala soție, cei doi fiind în divorț. Femeia a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112.

Mihai Rădoi este internatîn stare critică, la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.

Este într-o stare critică. Are fracturi, are traumatisme multiple. Și pe la coloana cervicală, și pe la bazin, are pneumotorax, are o mulțime de leziuni și deocamdată este în stare critică. Este la Terapie Intensivă,” a declarat, corespondentului Mediafax, Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.

Mihai Rădoi este cu doi ani mai mic decât fratele său celebru. A fost pasionat de fotbal, dar a mers pe căi greșite și a ajuns să fie arestat în trei țări diferite, pentru furt. În 2014, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare.

foto: Mediafax Foto / Octav Ganea