Gabriela Firea, replică pentru Nicușor Dan: „Nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției”

Gabriela Firea, replică pentru Nicușor Dan: „Nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției”
Gabriela Firea, replică pentru Nicușor Dan: „Nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției” / Sursă Foto: Mediafax Foto
Publicat: 11/01/2021, 18:54
Actualizat: 06/04/2021, 15:12

Gabriela Firea i-a oferit o replică edilului Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a anunțat că a Primăria Generală va renunța la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților și care se află în prezent pe rolul instanței. Aceasta spune că primarul „n-are treabă cu apa caldă și caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate…are treaba cu răfuielile ridicole!”

Replica Gabrielei Firea

„Fratele lui Câine tot în disprețul legii acționează! N-are treabă cu apa caldă și caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate…are treaba cu răfuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atât îl preocupă. Și demolarile! În interes personal! Plângerile formulate de Direcția juridică a Primăriei Capitalei în mandatul meu se referă la restabilirea adevărului privind acțiunile instituției primarului general, a directorilor, funcționarilor publici”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Fostul edil al Capitalei mai spune și că Nicușor Dan este „un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi”.

„Am dorit ca în instanță să fie aparăta activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul și litera legii. Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce, este problema lui. Nici nu mă miră! Un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi care și-au construit casa pe domeniul public, în parc, în disprețul legii, nu poate fi decât o persoană care disprețuiește legea, instituțiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primărie și pe adevăr”, conchide fostul edil.

Anunțul făcut de Nicușor Dan

Primăria Generală va renunța la dosarele pornite de administrația condusă de Gabriela Firea împotriva presei și opozanților, a anunțat Nicușor Dan.

„Am decis ca Primăria Generală să renunțe la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților și care se află în prezent pe rolul instanței. Listele cu aceste dosare pot fi consultate mai jos și sunt sugestive pentru modul în care fostul Primar al Capitalei a înțeles misiunea funcției sale. Gabriela Firea i-a dat în judecată pe cei care au îndrăznit să o critice în timp și a solicitat plata de daune morale de câte 100.000 de euro fiecăruia. Consider că este inacceptabil să te folosești de o instituție publică pentru imaginea ta și, mai grav, pentru a-i intimida pe cei care exprimă un alt punct de vedere. Îmi doresc să schimbăm această atitudine și acest mod de a lucra cu cetățenii”, spune Nicușor Dan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase