GÂNDUL LIVE. Avocatul Adrian Cuculis, despre cazul Margherita: „Speța este interesantă prin prisma personajului”

GÂNDUL LIVE. Avocatul Adrian Cuculis, despre cazul Margherita: „Speța este interesantă prin prisma personajului”
GÂNDUL LIVE. Avocatul Adrian Cuculis, despre cazul Margherita: „Speța este interesantă prin prisma personajului”
Publicat: 29/07/2020, 12:07
Actualizat: 29/07/2020, 15:47

Avocatul Adrian Cuculis a dezbătut, la GÂNDUL LIVE, cazul Margheritei de la Clejani. Tânăra ar fi consumat, potrivit unor surse judiciare, cel puțin patru substanțe interzise, printre care se numără cocaina și metadona. Artista a fost citată de polițiști și este așteptată, pentru audieri, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră.

„Speța e interesantă prin prisma personajului. Întâi spune că ia pastile de slăbit, pe partea cealaltă spune că vrea să plătească mai repede testele, dar aflăm că tot Brigada Rutieră a plătit analizele, testul era în regulă.

Cel puțin în cazul cocainei, am citit un studiu din Marea Britanie, în 60% din cazuri pentru aceste teste rapide e posibil să apară un fals pozitiv, dar e nevoie de interpretarea analizelor de sânge.

Adrian Cuculis: Toți tinerii vor crede că pot face asta

Dacă știai că ai consumat un coctail de substanțe, poți ajunge la o condamnare, poate fi o amendă penală, dacă atitudinea ar fi fost alta, să știți că am fost dosare care au fost clasate pentru că persoana nu prezenta suficient pericol social.

E un avertisment, chiar vă avertizez de fiecare dată să spuneți public: Bem, lăsăm mașina deoparte.

Lucrul acesta, repet, din punct de vedere social trebuie condamnat, deoarece toți tinerii vor crede că pot face asta. Nu să intre în pușcărie, dar mă refer la atitudinea socială după comiterea faptei, poți face un acord de recunoaștere cu procurorul. Efectiv te ajută să ieși dintr-o încurcătură de genul acesta”, a declarat avocatul Adrian Cuculis la GÂNDUL LIVE.

Surse: Margherita a consumat cel puțin patru substanțe interzise. Poliția a citat-o deja pentru audieri

Gândul.ro anunța, în premieră, că după două luni de așteptare, la Brigada Rutieră au ajuns rezultatele analizelor de sânge ale Margaretei Myriam Manole, adică fiica Clejanilor.

Aceasta a fost dusă la INML, pentru analize, după ce, la data de 23 mai, a intrat cu mașina, un Range Rover Evoque, într-un atoturism parcat pe bulevardul Gheorghe Șincai, din sectorul 4.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase