GÂNDUL LIVE. Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: „Am văzut foarte multe jigniri și informații false – mă refer la cei de la USR PLUS” / „Aș merge pe o prezență mare la vot”

Redactor:
Silviu Bănilă
GÂNDUL LIVE. Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: „Am văzut foarte multe jigniri și informații false – mă refer la cei de la USR PLUS” / „Aș merge pe o prezență mare la vot”
GÂNDUL LIVE. Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: „Am văzut foarte multe jigniri și informații false - mă refer la cei de la USR PLUS” / „Aș merge pe o prezență mare la vot”

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, care candidează la funcția de primar al sectorului, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că are planuri mari în viitorul mandat. „Am pregătirea necesară”, i-a asigurat candidatul pe votanții săi. De asemenea, D.C. Popescu i-a criticat dur pe cei de la USR-PLUS, care nu fac decât să lanseze „informații false”, fără să vină cu idei concrete pentru București.

„Că nu e partea următoare finalizată la Podul Ciurel, este un lucru. Dar faptul că poți traversa e un lucru bun.

Sectorul 2 se va dezvolta foarte frumos în următorul mandat. Am pregătirea necesară, din experiența mea la privat.

Din cauza pandemiei, probabil că a fost puțin supralicitat online-ul, dar a fost o campanie foarte dură din perspectiva unui nivel foarte scăzut de abordare a unor candidați: am văzut foarte multe jigniri, informații false, ei neputând să vină cu nicio idee pentru București – mă refer la cei de la USR PLUS. Am auzit doar înjurături. Dânșii nu stau foarte bine în sondaje și proferează zilnic acuze sterile, pentru a-și masca lipsa de idei, de proiecte pentru București.

„Cu toții suntem pregătiți, am mai văzut mojicii…”

Este urât că sub masca unor oameni noi se ascund asemenea personaje. Cu toții suntem pregătiți, am mai văzut mojicii. Eu aș merge pe o prezență cât mai mare la vot. Dar, mă rog, ne-am obișnuit că oamenii rar vin mai mult de 40% la vot.

În sectorul 2 ce voi face eu, dacă voi fi ales și am această credință: prima problemă e legată de curățenie și siguranță, vor scoate poliția locală pe stradă, un polițist va avea o zonă foarte bine delimitată. Voi reinventa sectoristul.

După aceea demersul meu va fi legat de digitalizare. În maxim un an toate serviciile să se facă online. Este vorba de o facilitate pentru cetățenii din sectorul 2.

„Este foarte sigur să votezi, nu există niciun risc de infectare”

Îi asigur pe toți cetățenii care vin la vot că vor avea toate măsurile de prevenție. Noi punem la dispoziție măști, mănuși, dezinfectant suplimentar. Înainte de alegeri vom face o dezinfecție în toate școlile, centrele de vot, iar după alegeri vor dezinfecta iarăși, pentru a reveni copiii începând de miercuri. Este foarte sigur să votezi, nu există niciun risc de infectare.

Intri cu mască, scoți masca o secundă când ți se scanează buletinul, mergi cu buletinul, semnezi, primești ștampila, te duci în cabină, votezi, pui buletinele în urnă, aduci ștampila la loc, lipești abțibildul pe buletin și te dezinfectezi. Dacă cineva are temperatură peste 37 grade, va vota într-o cabină specială”, a declarat Dan Cristian Popescu la GÂNDUL LIVE.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Prima țară care își vaccinează personalul medical împotriva coronavirusului
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
ULTIMA ORĂ: Cosmin Contra, out de la Dinamo? ”Am vorbit acum cu directorul sportiv și...”
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide