GÂNDUL LIVE. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: „Prima zi de școală a început perfect” / „Vom fi în siguranță când va apărea vaccinul”

Redactor:
Silviu Bănilă
GÂNDUL LIVE. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: „Prima zi de școală a început perfect” / „Vom fi în siguranță când va apărea vaccinul”
GÂNDUL LIVE. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: „Prima zi de școală a început perfect” / „Vom fi în siguranță când va apărea vaccinul”

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că școala a început în condiții aproape perfecte în sectorul pe care îl administrează.

„Eu mă ocup de școală, de primărie, nu că nu mă interesează. Nu discut de fiecare contracandidat”, a declarat Tudorache, referindu-se la tensiunile avute cu contracandidata sa la funcția de primar, Clotilde Armand.

„Am venit din școli. În sectorul 1 totul este foarte bine. Am văzut și eu pe părinții care îi așteptau pe cei de clasa zero, buluc la ușă. A mers învățătoarea până la poartă, dar tot așa stăteau.

„Am asigurat toate condițiile pentru a începe școala”

Toate școlile din sectorul 1 sunt pe scenariul galben. Aveau posibilitatea consiliilor de administrație să opteze pentru orice scenariu. Am vorbit cu părinții care doreau să țină copiii acasă, din cauza temerii. Dar le-am zis că putem asigura condiții de învățat perfecte. Am asigurat și tablete pentru toți copii, și pentru profesori. Dacă se ajunge la scenariul roșu, Doamne ferește, avem posibilitatea cu aceste tablete să trecem în învățământul online.

Știți care e problema? Sectorul 1 asigură 10% din PIB-ul României. Noi primim de la Guvern 0,08. Poate din cauza asta avem și condiții mai bune. Avem buget mai mare. Ăsta e avantajul celor care îi sprijină pe cei cu firme, să-și facă sediu în Sectorul 1.

Avem posibilitatea. Am terminat de dus tabletele la școli sâmbătă. Părinții trebuie să vină să le ridice. Dacă luni, marți, miercuri, dacă întârzie, suntem pregătiți.

„Vom fi în siguranță când vom avea vaccinul”

Vom fi în siguranță când va apărea vaccinul. Noi am sperat. Indiferent dacă ar fi început pe 1 octombrie…am fi spus…poate pe 15 octombrie. Astea sunt condițiile.

Pandemia ne va ajuta să ajungem alte țări din urmă, mă refer strict la tehnică. Școlile vor recupera.

Consiliul de administrație decide câți elevi sunt în clasă, noi le-am pus la dispoziție tot ce era mai bun. Bănuiesc că se va da liber două zile după alegeri, ca să avem timp să nebulizăm clasele. Bănuiesc că vom ști cum vor învăța copii, luni și marți după alegerile locale.

Doamnă, știți cum e…Eu mă ocup de școală, de primărie, nu că nu mă interesează. Nu discut de fiecare contracandidat. Sunt problemele dânsei, nu vreau să comentez. Mă ocup de școală, de parcuri, de sănătatea cetățenilor din Sectorul 1, în ideea centrului medical Caraiman, unde putem face gratuit acea testare. Nu mă interesează problemele candidaților”, a spus Daniel Tudorache, la GÂNDUL LIVE.

Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
FOTO. Anamaria Ferentz, apariţie hot! Are peste 40 de ani, dar arată ca la 20...
ADIO, Crăciun și Revelion! DECIZIA a fost luată, documentul a fost semnat! TOȚI românii vor...
Curs valutar joi 24 septembrie 2020. Vai de steaua noastră, la ce s-a ajuns. Euro...
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Mirel Rădoi, lecție uimitoare primită de la Cosmin Olăroiu. 'Nu înțelegeam ce e cu cărțile...
Trupele nord-coreene au ucis un oficial sud-coreean apoi au ars cadavrul, spune Seulul
Virusologul șef al Germaniei anunță când se va sfârși pandemia
Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
O femeie a luat decizia să-și schimbe RELIGIA. Nu bănuia nicio clipă că va ajunge...
CREATURA din ocean care îl ÎNGROZEȘTE chiar și pe marele rechin alb. Descoperire ȘOCANTĂ în...
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Decizia este semnată. A ajuns la Monitorul Oficial. Când se închid școlile
Este DOLIU uriaş în lumea muzicii: Celebra cântăreaţă a murit
Alimentul-minune care de fapt te strică la burtă. 5 mâncăruri care pot face rău la...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
×

Urmăriți Gândul LIVE Gheorghe Dincă a făcut spectacol când a dat ochii cu mama Luizei Melencu, în sala de judecată. A izbucnit în lacrimi și a spus că nu el a ucis fetele. https://www.gandul.ro/19508924 Andrei Baciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Joi, 24 septembrie 2020
Gândul LIVE!
Inchide