Gândul Live. Doi poliţisti şi un jandarm, dați de gol de o fotografie cu Adrian Copilul Minune şi un alt manelist, la petrecerea de lux care s-a lăsat cu amenzi/ Ce sancțiuni riscă polițiștii

Publicat: 02/11/2020, 13:48
Actualizat: 02/11/2020, 14:10

Poliţia Capitalei şi Jandarmeria Bucureşti fac verificări în cazul a doi poliţişti şi a unui jandarm care s-au fotografiat cu Adrian Copilul Minune şi un alt bărbat, zis Tzanca Uraganul, la evenimentul privat din Sectorul 6 la care forţele de ordine au intervenit şi au dat amenzi. Potrivit unui comunicat al Poliției, oamenii legii indetificat la petrecere 11 persoane care au fost sancționate și au aplicat o serie de amenzi usturătoare în valoare de 38.500 lei.  

„Cei care aveți nunți, amânați mă, frate, că nu se mai poate face absolut nimic. Nu au intrat nici zilele în sac și este timp destul, să vă faceți petrecerile, ce aveți voi de făcut…

Lăsați-o pentru la anul, pentru că nu mai ai voie niciun bairam în casă să faci. E a doua oară când nu am apucat să intru în restaurant, că era deja poliția acolo.

Interesul nostru e să cântăm, să facem un ban, să ne creștem familiile. Dar nu se poate, asta e situația, trebuie să înțelegeți”, au spus maneliștii, într-o filmare pe Facebook, difuzată la Gândul Live.

În imaginea făcută publică apar doi poliţişti şi un jandarm care s-au fotografiat împreună cu Adrian Copilul Minune şi Tzanca Uraganul, aceştia din urmă fără a purta mască.

Jandarmeria Bucureşti a precizat că fotografia a fost făcută în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie şi că jandarmul din imagine este cadru militar activ al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

„În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control şi verificări interne a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Reiterăm faptul că nu tolerăm şi nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat. Vă asigurăm că Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii”, a arătat Jandarmeria Bucureşti.

„Noaptea golanii ! ( v-am zis ca nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-ați crezut )”, scrie pe Facebook unul dintre petrecăreții din penthuse-ul de lux, postând  fotografia care îi incriminează pe oamenii legii.

Poliţia Capitalei a precizat că, la nivelul Poliţiei Sectorului 6 din cadrul Direcţie Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, structura de control intern efectuează verificări cu privire la acest eveniment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea lui şi pentru luarea măsurilor în consecinţă.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului”, au afirmat reprezentanţii Poliţiei.

Poliția a intervenit la o petrecere la care participa și Adrian Copilul Minune și a dat amenzi de 38.500 de lei

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6.

La acest eveniment poliţiştii au identificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publi. Amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Una dintre persoanele amendate la petrecerea de lux este Adrian Copilul Minune, alt participat la petrecere fiind Tzanca Uraganul

În noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020, polițiștii Secției 20 acționând pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS COV 2 au identificat un eveniment privat aflat în desfășurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6.La acest eveniment polițiștii au indetificat 11 persoane care au fost sancționate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.La petrecerea din penthouse ( ultimul exemplu ) doi participanti sunt Adriam Copilul Minune și Tanca Uragan, se arată într-un comunicat al Poliției.

Petrecere de Halloween într-un service auto, în plină pandemie COVID-19. Petrecăreții s-au ales cu amenzi uriașe
O petrecere cu zeci de tineri a avut loc, sâmbătă noapte, într-un service auto din Găești, județul Dâmbovița. Evenimentul a fost transmis live pe Facebook de participanți, iar poliția s-a autosesizat în acest caz. În urma controalelor au fost date amenzi în valoare de 30.000 de lei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ