GERMANIA. Un tânăr a supraviețuit după ce a căzut de pe schelele unei catedrale, în timp ce își făcea selfie în stare de ebrietate și pe întuneric

GERMANIA. Un tânăr a supraviețuit după ce a căzut de pe schelele unei catedrale, în timp ce își făcea selfie în stare de ebrietate și pe întuneric
Catedrala Sf Petru din Regensburg. Foto: Facebook / Regensburger Dom - St. Peter
Publicat: 04/07/2020, 17:41
Actualizat: 04/07/2020, 17:45

Un tânăr de 28 de ani a căzut de pe schelele montate pe Catedrala Sfântul Petru din oraşul german Regensburg, în timp ce își făcea selfie în stare de ebrietate și pe întuneric.

Pompierii l-au găsit pe bărbat la o înălţime de peste 50 de metri deasupra solului, pe o platformă, în proximitatea unei bariere de protecţie, potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei germane, bărbatul căzuse de la o înălţime de 5 metri și se afla aparent în stare de ebrietate.

Victima a reușit, totuși, să îşi folosească telefonul mobil pentru a cere ajutor, a declarat – sâmbătă – un purtător de cuvânt al Poliţiei locale.

Tânărul a suferit răni de o gravitate moderată şi a fost transportat la spital, iar oamenii legii au găsit mai multe selfie-uri în telefonul său mobil.

Tânărul de 28 de ani ar fi ajuns până pe acoperişul bisericii, care este depăşit doar de turnurile catedralei, ce au o înălţime de 105 metri.

Acum, acesta poate fi vizat de mai multe capete de acuzare, inclusiv pentru pătrundere neautorizată pe o proprietate.

Catedrala din Regensburg, un oraş din sudul landului Bavaria, este înconjurată de schele, în această perioadă a anului, iar în fiecare an, mai multe persoane escaladează acele schele. Turnurile catedralei, care este sediul Diocezei Catolice din Regensburg, se află în prezent în renovare.

Un cunoscut producător de film de la Hollywood s-a aruncat de la etajul 27 al apartamentului său

Steve Bing, în vârstă de 55 de ani, care a co-scris filmul de comedie Kangaroo Jack și a finanțat filmul The Polar Express, a murit – la sfârșitul lunii trecute – după ce a căzut de la etajul 27 al unei clădiri de apartamente din Los Angeles, scrie TMZ.com.

Publicistul lui Bing, Michelle Bega, a declarat pentru Sky News că a fost „copleșită încercând să proceseze acest eveniment incredibil și trist”.

O doctoriță din Rusia s-a aruncat de la etajul 5 după ce a aflat că va trata pacienți cu COVID-19

O doctoriță de 47 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unei clădiri, la sfârșitul lunii aprilie, în timpul unei convorbiri pe telefon cu șefii ei, cărora li se plângea de faptul că nu există echipamente de protecție pentru medici.

Dr. Yelena Nepomnyashchaya, un medic de top de la un spital din Siberia, Rusia, și mamă a doi copii a luat teribila decizie, după ce a încercat să le explice superiorilor că nu se pot trata pacienții cu coronavirus în spitalul în care lucrează întrucât personalul nu are dotările necesare.

Șefii anunțaseră că în spital vor fi tratați pacienți infectați cu COVID-19, decizie la care ea s-a opus. După ce a căzut de la etajul cinci, femeia era în stare gravă, la terapie intensivă, potrivit Daily Mail. 

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase