Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, dus de anchetatori în pădurea unde au fost găsite rămășițele umane

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, dus de anchetatori în pădurea unde au fost găsite rămășițele umane
Publicat: 05/08/2019, 16:55

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă este condus luni în teren, mai exact în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămășițe umane, deoarece le-a spus anchetatorilor că a abandonat lucruri acolo.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, la fața locului, că verificările au loc în locul unde Gheorghe Dincă a condus anchetatorii.

Întrebat dacă Dincă Dincă și-a schimbat declarațiile, avocatul a răspuns: „Nu, le-a precizat. Credeți-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar și minte foarte mult, că este învățat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar există date că există o victimă”.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase