Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

HOROSCOP, 26 martie 2020. Taurii au probleme financiare și caută soluții

HOROSCOP, 26 martie 2020. Taurii au probleme financiare și caută soluții
HOROSCOP, 1 aprilie 2020. Ziua se anunță a fi una agitată, pentru Tauri

Horoscopul zilei de joi, 26 martie 2020. Leii reiau legătura cu un prieten mai vechi, pe care nu l-au mai auzit și văzut de mult timp.

Berbec

Simți că lucrurile nu merg așa cum îți dorești și de aceea este posibil să resimți o stare de neliniște. În general, încearcă să îți ocupi timpul cu lucruri care îți aduc satisfacție.

Taur

Problemele financiare îți ocupă toată ziua, gândindu-te la diverse soluții pentru a ieși din impas. Este recomandat să vorbești cu o persoană care să te ajute să privești lucruri dintr-o altă perspectivă.

Gemeni

Te ocupi de pasiunile pe care le ai, însă reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă, în cazul în care nu lucrezi de acasă.

Rac

Energia nu este prezentă cu tine, în această perioadă, de aceea este recomandat să nu pui presiune pe tine, ci să îți acorzi puțin timp pentru a te relaxa și pentru a elimina din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme.

Leu

Reiei legătura cu un prieten mai vechi, pe care nu l-ai mai auzit și văzut de multă vreme, și vă amintiți de toate momentele prin care ați trecut împreună.

Fecioară

Vrei să îți păstrezi ritmul pe care l-ai adoptat în ultima perioadă și să îi mobilizezi pe cei din jurul tău în direcția pe care ți-o dorești. Te ocupi de tot ce înseamnă carieră.

Citește horoscopul integral, pe jurnalul.ro

Inchide