Horoscop săptămânal 5 – 11 octombrie 2020. „Taurii” au parte de schimbări neașteptate

Horoscop săptămânal 5 - 11 octombrie 2020. „Taurii” au parte de schimbări neașteptate
Horoscop dragoste, săptămâna 17-23 octombrie 2022
Publicat: 05/10/2020, 06:27
Actualizat: 05/10/2020, 06:56

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 octombrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Este de preferat să evităm acțiunile financiare riscante, speculațiile și să ne concentrăm mai mult pe forța interioară de care dăm dovadă pentru a ne atinge niște obiective. Atenție, însă, că anumite tensiuni se pot transforma în conflicte agresive dacă nu le controlăm. Schimbarea de care avem nevoie în viața noastră nu trebuie făcută cu forța, iar acest aspect se resimte puternic la nivel socio-politic.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

În plan sentimental se mai dizolvă din încordare. Ești mai dispusă să ajungi la un acord cu partenerul de viață, însă nu vei reuși decât dacă aveți aceleași planuri de viitor împreună și decât dacă principiile voatsre sunt asemănătoare. Se întrevăd foarte multe nemulțumiri legate de viața intimă sau de lipsa de valorificare pe care o simți din partea partenerului, iar acestea pot conduce către o concluzie finală la mijlocul săptămânii.

Carieră

Din punct de vedere profesional este o săptămână dinamică. La locul de muncă ești eficientă, muncitoare și ai mari șanse să te pui în valoare și să faci un pas remarcabil către atingerea unor obiective în carieră, însă nu o face agresiv, ci cu răbdare. Forța vine din tine, dar pas cu pas. Deja nu mai ai blocaje și te poți afirma. Evită tensiunile cu superiorii, mai exact acțiunile impulsive care pot deranja. Dacă-ți cauți un loc de muncă, începe să trimiți CV-uri.

Bani

Axa financiară este puternic activată acum și poți fi surprinsă de evenimentele care se petrec în acest sector de viață. Poți renegocia un aspect legat de salarizare și poți fi uimită că acesta se va întâmpla în faboarea ta. În plus, îți pot veni idei noi despre cum să-ți îmbunătățești veniturile. Concentrează-ți atenția puțin și pe rezolvarea unor situații ce țin de credite, împrumuturi, dobânzi, taxe, impozite.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și indiferent ce apre la acest capitol, vindeci repede. Te bucură și-ți dă energie faptul că te poți pune în valoare, faptul că ești apreciată.

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

O să ai parte de surprize neașteptate în dragoste și ocazia de a revitaliza viața sentimentală. Posibil să te îndrăgostești de cineva sau să te reîndrăgostești de partener. Vor exista și discuții tensionate în cuplurile de lungă durată, unde se pun la punct anumite atitudini legate de independență și raționamente legate de viața în doi și este de preferat să nu se arunce cuvinte la întâmplare pentru că superficialitatea este taxată.

Carieră

Posibil să se petreacă situații, evenimente care au legătură cu străinătatea și care îndeamnă nativii la reconfigurarea unei strategii de acțiune în acest sens. Se întrevede mai mult interes acordat hobby-urilor și posibilitatea de a le revoluționa și a le duce la un alt nivel.

Bani

Mai multă atenție în negocierile contractuale, cu asociații și colaboratorii. S-ar putea să fie nevoie de o detașare de unele structuri vechi, de unele parteneriate care nu sunt profitabile, însă deocamdată doar analizează această situație și nu lua o decizie.

Sănătate

Este nevoie de mai mult timp liber petrecut după bunul plac, resimți asta, și de aceea te dedici mai mult odihnei și relaxării sau sportului, care te detensionează. Dacă nu vei face asta, s-ar putea să te simți epuizată. Rămâi cu picioarele pe pământ, la propriu.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Este o perioadă foarte bună să te ocupi de casă și familie, chiar de propria ta persoană, prin raportarea la tine ca la persoana cu care locuiești. Dacă ai ceva de rezolvat din trecut, vrei să reorganizezi ceva, acum este momentul să o faci. Nu lua în calcul chiar toate sfaturile prietenilor și bazează-te mai mult pe intuiția ta.

Carieră

Pot apărea unele tensini la locul de muncă, cu colegii, și asta pentru că nu ți-ai îndeplinit niște sarcini avute. Reia și analizează un context din trecut și vino cu soluții ingenioase. Ești susținut să faci asta și vei surprinde pe toată lumea dacă-ți vei pune în practică niște talente ascunse.

Bani

Din punct de vedere financar nu te grăbi să acționezi. Dai dovadă de o intuiție bună și poți recalibra o strategie de îmbunătățire a veniturilor. Poți obține o sponsorizare, un sprijin pentru un proiect care se clatină. Evită, în schimb, să dai bani cu împrumut prietenilor.

Sănătate

Mercur, guvernatorul tău, este tensionat săptămâna aceasta de Uranus retrograd și totul se petrece pe axa sănătății, deci s-ar putea să fii mai agitată, mai confuză, mai ușor de enervat. Ca să nu explodezi, ar fi ideal să te dedici unor activități care-ți trezesc curiozitatea și-ți pun mintea la contribuție. Poate să citești o carte, să vezi un film documentar palpitant, te poate relaxa.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Veștile venite din partea prietenilor te pot surprinde plăcut. Poți să te împaci cu cineva din anturaj și să dai un refresh unei relații. În relația de cuplu apar din ce în ce mai multe îmbunătățiri, iar săptămâna aceasta pune la punct un context legat de autoritate. Cumva, dacă partenerul se impune, ai șanse să-i domolești atitudinea și să-i impui chiar tu o nouă perspectivă.

Carieră

Posibil să apară tensiuni în relațiile cu șefii și autoritățile, dar și în relațiile cu colaboratorii și asociații. Cum ai căpătat destul de multă răbdare și ți-ai întărit multe convingeri, a venit momentul să te impui cu curaj, însă nu o face și cu agresivitate. Poți aduce schimbări bune în viața ta din punct de vedere profesional.

Bani

Poți rezolva săptămâna aceasta în mod neașteptat o situație care vizează un bun de patrimoniu, un context legat de casă, poate de un credit pentru locuință.

Sănătate

Nu prea-ți place ce auzi legat de sănătate. Posibil să primești niște vești surprinzătoare, dar și remedii revoluționare la problemele cu care te confrunți, asta dacă te confrunți pentru că nu toți nativii au parte de boli cronice. La modul general, sunt posibile tensiuni mentale, surmenaj și chiar insomnii.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Te preocupi săptămâna aceasta de o situație care vizează locuința și familia. Cei dragi, în special părinții, nu sunt de acord cu o soluție propusă de tine și care are legătură cu casa. Poate fi vorba să închiriezi un imobil, să-l transformi în birou, oricum tu ai idei să valorizezi un bun imobialr, dar cu greu le pui în practică.

Carieră

Ai parte de niște surprize neașteptate în zona profesională, însă pentru a te bucura pe deplin de ele, evită tensiunile cu autoritățile, cu șefii, pentru că rațiunile asupra unui context sunt diferite. Tu ai niște viziuni mult mai profunde, mai impactante, dar nu te agita acum pentru că va veni vremea să ți le pui în evidență.

Bani

Săptămâna aceasta ai șanse mari să aduci îmbunătățiri sectorului financiar. S-ar putea ca veniturile tale obținute din salarii să crească neașteptat, să fie vorba de o primă, un bonus, o răsplată profesională.

Sănătate

Ai multă energie săptămâna aceasta și poate fi o perioadă bună să te apuci de sport, să te dedici unor activități care te stimulează, chiar să intri în competiții. În schimb, evită călătoriile!

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

S-au schimbat și se schimbă multe în plan sentimental, de la principii și concepții și până la sentimentele în sine. Poți avea parte de multe surprize în viața personală, să fii surprinsă de un context legat de străinătate. În relațiile de lungă durată se reînflăcărează viața intimă, renaște pasiunea.

Carieră

Dacă ai depus efort să obții o diplomă, un atestat, acum ai putea avea ocazia să-l pui în practică. Atenție la comunicarea cu străinătatea. Pot veni informații surprinzătoare, dar mobilizatoare. Posibil ca unii nativi chiar să se gândească la o variantă de a pleca din țară pentru a lucra.

Bani

Nu te avânta în negocieri pentru că poți fi ușor confuză săptămâna aceasta. Ia în calcul tot ce vine, dar nu da și verdictul, mai ales dacă sete vorba de salarizare. Evită excesele, cheltuielile nechibzuite, mai ales către finele săptămânii pentru că poți pierde bani.

Sănătate

S-ar putea să fii tentată să faci unele excese alimentare așa că ai mai multă grijă și nu te lăsa păcălită de foamea emoțională.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să reaprinzi o pasiune din trecut, să dai curs unei relații intime ascunse, însă gândește-te foarte bine ce-ți dorești de la viitor. S-ar putea, pe de altă parte, să apară unele nemulțumiri în familie din cauza partenerului de viață, însă nu ar trebui ca aceasta să fie sursă de conflict între tine și persoana iubită.

Carieră

Ai grijă la acțiunile tale, în special cele care vizează un contract, un parteneriat. Relația cu asociații și colaboratorii poate fi pe muchie de cuțit, de aceea este de preferat ca indiferent de ceea ce vrei să schimbi, să o faci cu diplomație și fără agresivitate sau impunere.

Bani

Axa financiară este tensionată și să află în aspecte care cer să faci eforturi pentru stabilitate. Dă dovadă de mai mult discernământ în acțiunile pe care le întreprinzi și preocupă-te în mod deosebit de rata la bancă, un credit, o moștenire, un bun de patrimoniu, taxe și impozite. Pot apărea fel și fel de tensiuni din cauza banilor.

Sănătate

Îți poți îmbunătăți starea de sănătate în mod surprinzător. Poate afli un secret care te detensionează, poate primești un remediu revoluționar pentru o afecțiune cronică.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Relația cu parteneru de viață poate trece prin anumite discuții mai tensionate în care se pot spune cuvinte neplăcute și destul de acide. Oricum, ar fi bine să nu te grăbești să tragi concluzii. O abordare diferită a unor mentalități, o îmbuătățire a sistemului de valori și credințe sentimentale la care te raportezi poate aduce adevărate surprize în cuplu.

Carieră

Modul în care comunici și te exprimi în fața celorlalți te poate ajuta, îți poate înlesni activitățile de la locul de muncă și-ți poate aduce ocazia să-ți revizuiești niște acțiuni care au adus stres și tensiune în ultima perioadă.

Bani

Ai unele idei revoluționare, însă dacă vin cu prea multe schimbări trebuie să iei în calcul și deschiderea pe care o au oamenii la asta. S-ar putea ca unele negocieri, contexte financiare să te facă destul de vocală și să intri mai ușor în discuții în contradictoriu.

Sănătate

Săptămâna aceasta va trebui să înveți să-ți menții cumpătul pentru că este o perioadă agitată, stresantă pentru tine, iar riscul de a aspune ce nu trebuie la nervi este foarte mare. Odihnește-te și evită să faci activități care implică risc fizic prea mare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Schimbarea unor idei fixe, a unor sisteme de valori după care te ghidezi îți poate aduce îmbunătățirea vieții sentimentale. Sunt posibile conflicte în relațiile parteneriale, unele chiar pe teme mai vechi care păreau încheiate. Tensiuni pot să apară și cu colegii de muncă, dar și cu prietenii.

Carieră

La locul de muncă se întâmplă fel și fel de situații neașteptate care te iau prin surprindere. Poate fi vorba de un dialog în carea fli o veste surprinzătoare. Partea bună este că ai șanse mari să te pui în valoare, să ieși în față și să te bucuri de niște beneficii profesionale, poate chiar o funcție mai bună.

Bani

Situația financiară se îmbunătățește, lupți pentru a obține veniturile dorite, însă ai grijă la tendința de a cheltui bani pe distracții sau pe satisfacerea unor pasiuni.

Sănătate

Axa sănătății este supusă unui stres major și de aceea ar trebui să faci totr posibilul să te odihnești mai mult, să te relaxezi. Gânduri, amintiri, frământări îți pot provoca insomnii în această perioadă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Ai paret de surprinze plăcute în plan sentimental. Dacă ești singură, nu este exclus să te îndrăgostești. Sunt foarte bine susținute relațiile la distanță sau cu persoane de altă cultură. Unii nativi se pot lăsa cuceriți de persoane spirituale, înțelepte, cu care au mentalități comune. Posibile tensiuni cu prietenii.

Carieră

Nu te grăbi să iei o decizie legată de un proiect în care ești implicată pentru că starea de confuzie de acum, lipsa de concentrare te pot stimula să iei decizii pe care apoi să le regreți. Nu-ți acorda încrederea tuturor.

Bani

Sectorul financiar este bine aspectat și poți primi o veste bună din străinătate legată de bani. Unii nativi pot avea idei creative care să aducă un ban în plus la buget.

Sănătate

Ai mai multă grijă la remediile pe care le ei, dacă nu sunt recomandate de medic și, de asemenea, nu te avânta în activități care presupun risc sau consum mare de energie. Starea de spirit se îmbunătățește prin accesul la unele informații spirituale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Ai șansa ca în această săptămână să rezolvi o problemă ce ține de casă și familie, mai ales de un bun de patrimoniu. Poți fi surprinsă de turnura pe care o iau anumite contexte. În plan sentimental ai șansa de a da un refresh vieții intime și chiar te a te lăsa purtată într-o aventură intimă, pasională.

Carieră

Ai ocazia să porți discuții tensionate cu cei din jur, poate chiar despre teme din trecut, însă partea favorabilă este că îți vor veni idei despre ce să faci, cum să faci și când să faci, ca o situație să aibă câștig de cauză, să se rezolve. Chiar și conflictele cu superiorii sunt menite să aducă rezolvări în urma unor idei revoluționare.

Bani

Contextul financiar al banilor deținuți împreună cu alții sau care-ți vin din alte surse decât cele pentru care muncești, este foarte bine aspectat, așa că poți avea surpriza unor rezolvări favorabile. Poate obții un credit, poate plătești o datorie sau poate partenerul de viață obține o finanșare, o mărire de salariu.

Sănătate

Gândești mult, profund, ai idei, ești plină de variante și soluții kar dacă astea-ți aduc insomnii, nici măcar oboseala nu o resimți. Evită, totuși, tensiunile cu ceilalți pentru că te pot agita mai mult decât ai crede.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 octombrie 2020

Dragoste

Multe surprize se prevăd la capitolul relațional, vești neașteptate, informații surprinzătoare. Sa-r putea ca această săptămână să-ți dea peste cap multe principii și convingeri avute, să te pună în ipostaza de a reevalua multe decizii și rațiuni.

Carieră

Ai putea semna niște acorduri, contracte, parteneriate neașteptate. Te poți asocia cu persoane care au o gândire revoluționară și care te vor împinge către ascensiune profesională.

Bani

Te agiți foarte mult să faci bani și reanalizezi unele discuții cu cei din anturaj, ceri ajutorul unor persoane care au experiență și poți primi chiar suport în cazul în care proiectul tău este pe placul cuiva important.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de bine aspectată în această săptămână, însă există riscul unor stări de tensiune pe care să le resimți din cauza ideilo, gândurilor care-ți trec prin minte. Evită deplasările sau fă-le cu prudență.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului