Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020. Capricornii pot fi fraudați

Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020. Capricornii pot fi fraudați
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 11/09/2020, 06:13

Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de azi se remarcă prin opoziția dintre Soare, aflat în raționala zodie Fecioară, și Neptun, aflat în retrogradare în visătoarea zodie Pești, zodia sa de domiciliu. Prin urmare, este de preferat să evităm luarea deciziilor majore pentru că vom fi confuzi și putem greși, putem regreta ulterior.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Ai tendința de a visa cu ochii deschiși la persoana iubită sau de a-ți imagina o poveste de dragoste cu prinți și prințese. Nu este nimic rău să faci asta, însă dacă te afli într-o relație de început ai putea fi dezamăgită ulterior. Unii nativi pot avea parte de întâlniri cu persoane din trecut care să se dovedească destul de bulversante.

Carieră

La locul de muncă va trebui să depui un efort mai mare pentru a te concentra pe sarcinile și activitățile avute. Fie te simți mai obosită decât de obicei, fie nu-ți stă mintea la ceea ce ai de făcut.

Bani

Pentru tine începe o perioadă în care trebuie să fii mai rezervată din punct de vedere financiar, mai chibzuită în cheltuieli, mai ales dacă nu este vorba de propriii tăi bani, ci administrezi finanțele altora sau te folosești de banii partenerului de viață.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să-ți treacă prin cap fel și fel de gânduri legate de starea de sănătate, angoase, frici, însă dacă vei depune un efort și le vei analiza rațional, vei observa că nu ai motive de teamă.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai parte de unele invidii și răutăți din partea prietenilor, în special legate de relația în care te afli, iar la urechea ta să ajungă vrute și nevrute. Nu asculta și mai ales nu crede tot ce auzi și oricum, înainte de toate dă cuvântul persoanei iubite, ascultă-i explicația. Poți fi dezamăgită de unii prieteni.

Carieră

Ai mare grijă la proiectele în care ești implicată pentru că s-ar putea să fii păcălite de contexte prea frumoase ca să fie adevărate. Pot apărea susținători din neant, persoane care să promită prea mult și să nu ofere mai nimic.

Bani

Evită speculațiile financiare, evită tot ce pare ușor de câștigat și mai ales fii foarte atentă la negocierile pe care le faci pentru că pot fi înșelătoare. S-ar putea să ți să promită marea cu sarea.

Sănătate

Fă în așa fel încât să ai mai mult timp liber pentru tine și pasiunile tale. Este nevoie de relaxare psihică mai mult ca niciodată, așa că profită că este vineri și pleacă mai devreme de la muncă, poți obține o învoire, chiar dacă pentru asta trebuie să spui o minciunică.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Încearcă să vorbești cât mai pe înțelesul părinților sau al membrilor familiei dacă vrei să transmiți ceva pentru că discrepanța între viziunea ta și cea a celor dragi poate fi mare și poate aduce tensiuni.

Carieră

S-ar putea să-ți conturezi niște planuri profesionale mărețe, de-a dreptul fanteziste, iar acest aspect să nu te ajute prea mult când vei reveni cu picioarele pe pământ. Unii nativi pot fi dezamăgiți de superiori, în timp ce alții se pot iluziona cu privire la o funcție sau la un țel trasat.

Bani

Din punct de vedere financiar este o zi bună în care poți avea parte de dialoguri profitabile, avantajoase și chiar negocieri interesante.

Sănătate

În prima parte a zilei ești mai energică și mai activă, însă ulterior vei simți nevoia să te retragi pentru a te ocupa de micile tale plăceri.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Încearcă să-ți menții rațiunea, dar și cumpătul în dialogul cu cei din jur și să nu te lași dusă de vorbe, dar mai ales să nu crezi toate promisiunile pe care le auzi. Posibil să treci prin momente în care să nu știi nici tu ce decizie să iei, să nu știi de care parte a baricadei să te poziționezi, de aceea evită să iei decizii majore.

Carieră

S-ar putea să fii ușor confuză cu privire la niște cursuri, seminarii pe care ar trebui să le urmezi, însă dacă nu trebuie să dai răspunsul astăzi, amână decizia pentru zilele următoare. Pe de altă parte, fii atentă ce ghid, ce profesor îți alegi ca îndrumător. Concentrează-te mai mult dacă ai de dat examene, de susținut interviuri.

Bani

Încearcă să nu te avânți în cheltuieli majore, iar dacă ai de cumpărat un bilet de avion, dacă vrei să achiziționezi o ofertă de vacanță, ar fi bine să mai aștepți câteva zile pentru că poți să fii păcălită.

Sănătate

Îți recapeți energia și entuziasmul și ai toate șansele să petreci o zi pe placul tău. Te dedici celor dragi, gătești și te implici cu pasiune în activitățile gospodărești.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

S-ar putea să apară niște conflicte în cuplu din cauza banilor. Fie ești prea cheltuitoare, fie partenerul exagerează, iar de aici și până la un mănunchi de reproșuri și acuzații nu este decât un pas.

Carieră

Este posibil să fii frustrată de actualul loc de muncă, să te simți copleșită și astfel să dezvolți ideea de a te folosi de un talent pentru a-și face o meserie de viitor. Este o idee bună, o poți analiza, însă ține cont că entuziasmul momentului nu va fi compatibil cu realitatea. Ceea ce acum poate părea ușor, mai târziu poate deveni greu de îndeplinit.

Bani

Evită să te implici în activități financiare mergând pe încredere și să dai semnături fără să citești contractele. Se cere mare prudență în cazul nativilor care fac credite, care au de împărțit bunuri sau se află în litigii, procese. Evită să da bani cu împrumut!

Sănătate

Din a doua parte a zilei îți recapeți liniștea și devii mult mai pozitivă și mai optimistă în relația cu cei din jur, dar și cu tine însăți.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Ai tendința de a-ți idealiza partenerul de viață sau chiar povestea de iubire în care te afli, însă ține cont că poți fi foarte ușor dezamăgită. Unii nativi pot descoperi o altă față a persoanei iubite și pot trece printr-un moment greu de administrat.

Carieră

Nu te grăbi să spui da unei propuneri de asociere, parteneriat, colaborare care ți se face astăzi, ci mai bine analizează cât mai în amănunt situația și ia decizia zilele următoare, de preferat chiar săptămâna viitoare.

Bani

Menține-ți cumpătul dacă ieși la cumpărături și nu cumpăra tot ce-ți cade în mâini. Din nou, mare atenție la negocieri!

Sănătate

Dacă lași deoparte neplăcerile sentimentale care pot apărea sau tensiunile profesionale, nu ai motive să te îngrijorezi cu privire la starea de sănătate. Ieși în oraș către seară și distrează-te cu prietenii!

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

În familie pare că reușești să mai reașterni armonia, însă ține cont că s-ar putea să ai niște derapaje de gândire și să-i enervezi pe cei dragi cu ideile tale.

Carieră

Înceracă să te focusezi pe sarcinile pe care le ai de terminat la locul de muncă pentru a nu fi nevoită să stai peste program. Concentrarea nu va fi un atu al tău, de aceea evită să pierzi timpul visând. Posibile divergențe cu superiorii!

Bani

Este o zi bună să-ți pui niște bani deoparte sau să-ți faci niște calcule amănunțite să afli cum stai cu bugetul până la finele lunii.

Sănătate

Continui să te temi pentru starea de sănătate, fie a ta, fie a cuiva drag, însă nu reușești decât să-ți amplifici trăirile interioare și să-ți amărăști ziua. Este multă imaginație și mai puțină realitate în ceea ce crezi tu!

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele momente neplăcute în cuplu, chiar dezamăgiri ale persoanei iubite, însă dat fiind că astăzi nu vezi totul clar, ar fi bine să eviți deciziile radicale. Vor fi și nativi care-și vor idealiza partenerul și nativi care vor căuta răspunsuri raționale printre prieteni, însă sfaturile acestora nu se vor dovedi a fi cele mai bune.

Carieră

Ai o imaginație puternică și visezi cu ochii deschiși la cum îți vei atinge visele, cum îți vei dezvolta pasiunile și cum vei câștiga o medalie pentru hobby-ul tău. De preferat ar să lași astea deoparte și să te axezi pe un proiect care pare să-ți scape de sub ochi și mai ales de sub tutelă.

Bani

S-ar putea ca în prima parte a zilei să scoți niște bani din buzunar să achiți o rată, un credit, să plătești niște facturi.

Sănătate

Încearcă să-ți canalizezi surplusul de energie către activități sportive. Cumva în lista ta de hobby-uri trebuie să se găsească o activitate care, practicată, să te ajute să dormi bine.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Va fi greu să ajungi la o viziune comună cu familia astăzi, așa că evită pe cât posibil să te contrazici cu cei dragi. Pe de altă parte, se poate să trăiești niște confuzii puternice legate de trăirile tale interioare, de niște emoții pe care nu știi unde să le încadrezi. Unii nativi pot avea flash-uri din trecut, dar cu greu le pot descifra sensul astăzi.

Carieră

Trebuie să depui un efort destul de mare pentru a nu intra în contradicție cu superiorii. Tu vrei ceva, ei vor altceva de la tine, tu ai niște orizonturi, ei au alte propuneri. Nu lua decizii profesionale astăzi!

Bani

Abține-te pe cât posibil să te arunci în cheltuieli majore. Seara o poți petrece în cimpania prietenilor, dar nu trebuie să achiți tu toată nota de plată.

Sănătate

Este o zi a frământărilor, a zecilor de emoții care vin din toate părțile. Simți că trebuie să renunți la ceva, dar nu va fi ușor să decizi care este acel aspect, așa că mai bine odihnește-te mai mult și relaxează-ți mintea.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ține cont că astăzi va trona confuzia în atmosferă, așa că fii foarte atentă la ce informații primești, căror știri le dai crezare și ce mesaje lași să te impresioneze. Evită să iei decizii pentru că oricât de raționale ai crede că sunt pe moment, se vor dovedi utopice. Azi poți fi mai credulă decât de obicei și, implicit, mai ușor mințită. Petrece seara în compania partenerului, însă evită dialogurile prea serioase.

Carieră

Este o zi în care puterea de concentrare și raționamentul nu-ți vor fi atuuri. Dacă ai de învățat, de susținut examene, interviuri sau discursuri publice și nu le poți amâna, asigură-te că depui tot efortul necesar pentru că nu vor funcționa de la sine.

Bani

Va trebui să eviți să semnezi contracte astăzi și dacă fi forțată de context va trebui să le citești de două ori, de trei ori și mai ales să cauți acele paragrafe ascunse pentru că există riscul de a fi păcălită, înșelată, faudată.

Sănătate

În prima parte a zilei de vei simți mai fără vlagă, mai obosită și chiar dacă ulterior te refaci, acordă atenția necesară orelor de somn.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Posibile tensiuni interioare legate de partener pe care te chinui să nu le transformi în ceartă. Unii nativi sar în ajutorul partenerului și-i rezolvă o problemă financiară, poate-i achită o datorie, în timp ce alții îi fac reproșuri legate de cheltuieli.

Carieră

Te concentrezi destul de bine pe sarcinile de la locul de muncă și dai dovadă de eficiență în acțiuni, mai ales dacă ai un dedline de urmat. Posibil să preiei responsabilitățile unui coleg pentru moment, însă nu pare să te deranjeze.

Bani

Evită acțiunile financiare negândite, impulsive, indiferent că este vorba de achiziții, investiții, plăți, încasări. Chiar și la banalele cumpărături de la supermarket, azi ai grijă la rest. Este posibil să fii mai confuză în tot ce ține de bani și de aceea să fii păcălită mai ușor, poate nu cu rea intenție, de aceea este de preferat să fii mai atentă și precaută.

Sănătate

Prima parte a zilei este mai solicitantă și de aceea și nivelul tău de energie va fi mai redus, însă nimic îngrijorător. Îți revii ca prin minune până seara.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Vezi din alt unghi o problemă relațională, o situație de cuplu și acest aspect îți creează confuzie. Unii nativi au șansa să vadă adevărata față a partenerului, în timp ce alții îl vor idealiza. Oricum ar fi, există risc de dezamăgire dacă nu rămâi ancorată în realitate.

Carieră

Evită să iei decizii majore legate de direcția profesională sau legate de o afacere personală. Unii colaboratori sau asociați pot să nu fie chiar atât de corecți și morali pe cât te-ai fi așteptat, de aceea poate este mai bine să amâni semnarea unui contract.

Bani

În continuare apar provocări în sectorul financiar, deci ferește-te să faci cheltuieli majore. În schimb, poți cumpăra ceva ce-ți va fi de folos pentru muncă.

Sănătate

Dedică-ți partea a doua din zi pentru a-ți bucura sufletul, pentru a-ți satisface o pasiune, dedică-te unui hobby, unei plimbări în aer liber, pe malul unui lac. Ai nevoie de relaxare!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?